Reduceri de sezon la blănuri şi cojoace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vopsite pastel sau natur, vulpile şi-au înjumătăţit preţul

predomină însă negrul şi maroul, pentru că, spun cunoscătorii, "acestea arată cel mai bine". Cum în magazine produsele expuse sunt ultimele - cel puţin aşa pretind vânzătorii -, cei interesaţi n-ar face rău să se grăbească.
În magazinul Unirea, la "Donna m", reducerile sunt de 50%. O jachetă de vulpe roşie, clasică, costă acum 500 de RON, după ce iniţial fusese 1.000 RON. Cele care îşi doresc un model aparte pot merge la magazinul "Bella", din Unirea Shopping Center, unde o scurtă de piele pastel, model până în talie, costă 1.445 RON. "Preţul este rezonabil având în vedere că s-au cumpărat şi cu 20 de milioane", spun vânzătoarele. Haina are mâneci şi guler de vulpe vopsită, acestea fiind detaşabile. Tot în Unirea, la magazinul "Kaftan", scurte din piele cu blană de vulpe detaşabilă, albastre, dar şi albe au preţul în jur de 600 RON. Cea mai atractivă ofertă este la magazinele "Rebelle" (Unirea, Mall Vitan), acolo unde o scurtă din piele (sau haină trei sferturi) în diverse culori: roşie, maro, neagră, bej, cu guler şi manşon din vulpe, ambele detaşabile, costă (la reducere) 950 RON.

Nurci şi bizam, la preţ de producător
Nurcă, vulpe, bizam, nutria, astrahan, toate se găsesc pe bulevardul Kogălniceanu, la numărul 13. La magazinul "FoxModell" găsiţi haine lungi, scurte, căciuli, dar şi blănuri din care vă puteţi confecţiona o căciulă sau un guler şi toate sunt la preţuri de producător. De aici puteţi cumpăra haina gata confecţionată, dar puteţi să şi schimbaţi "look-ul" unui model mai vechi. Jachetele au preţuri în jur de 1.150 RON, iar hainele din piei întregi de bizam ajung la 4.800 RON. Aici se găsesc şi mantouri din vulpe vopsită, albastre sau roz, dar cele mai căutate rămân culorile închise. "Am avut blănuri vopsite, pentru acest sezon, în 20 de culori, dar nu s-au vândut şi le-am vopsit din nou negre", adaugă Orlando Popescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite