Reduceri de până la 80% la „Kilipirim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patruzeci de edituri din toată ţara s-au prezentat, ieri, cu oferte tentante la Sala Dalles, cu ocazia deschiderii ediţiei de toamnă a târgului „Kilipirim”. Evenimentul, aflat la a şaptea

Patruzeci de edituri din toată ţara s-au prezentat, ieri, cu oferte tentante la Sala Dalles, cu ocazia deschiderii ediţiei de toamnă a târgului „Kilipirim”. Evenimentul, aflat la a şaptea ediţie, se desfăşoară până duminică, la ora 18.00.

De această dată, organizatorii au adus la Bucureşti cel mai mare importator de carte, „NOI” Distribuţie, care are reduceri de la 30 la 50%, precum şi zece anticari şi un singur numismat. Alături de aceştia sunt prezenţi şi distribuitorii de muzică şi film, care practică un discount fix de 50%.

O sută de cărţi la tombolă

„Caut cărţi un pic mai ieftine, mă interesează şi cărţile pe care le pot răsfoi aici, dar numai ce pot cumpăra la chilipir”, a spus Tudor Lavric, vizitator.

Peste treizeci de mii de volume sunt expuse spre vânzare până duminică, cu reduceri de până la chiar 80% , în funcţie de editură. „Curtea Veche” este singurul participant la târg care şi-a prezentat întreaga ofertă de carte la doar cinci lei bucata.
Un alt element în premieră este standul special amenajat pentru donaţii de carte, pentru căminul de bătrâni „Sfântul Dimitrie” din Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite