Reduceri de lux pe Calea Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda soldurilor de vară, în magazinele cu nume celebre, preţurile au rămas mari Până la 31 octombrie, magazinele îşi lichidează stocurile de produse din perioada verii.

În ciuda soldurilor de vară, în magazinele cu nume celebre, preţurile au rămas mari

Până la 31 octombrie, magazinele îşi lichidează stocurile de produse din perioada verii. Reducerile neoficiale au început însă de o lună.

Cunoscută pentru magazinele de lux, Calea Victoriei din Capitală te îmbia ieri, în prima zi de reduceri oficiale, cu vitrine pline de afişe pe care scria mare "Summer Sale. Până la 50%". Cu toate acestea, puţini clienţi se încumetau să păşească pragul buticurilor precum Hugo Boss, Marella, Guess sau Stefanell.

Aici, reducerile de preţ înseamnă de la aproximativ 2.500 de lei la 1.200 de lei - un costum de bărbat, sau de la 4.200 de lei la 2.100 de lei - o rochie de mătase naturală.

Soldul la noi, preţurile întregi în străinătate

"Vreau să-mi cumpăr două costume. Preţul însă se menţine exorbitant, în ciuda reducerilor", a spus ieri Doru, în timp ce verifica preţurile din magazinul Hugo Boss.

El a adăugat că în străinătate un costum identic costă 1.200 lei în perioada în care nu sunt solduri. "Nu mai fac un drum până în afară. Acesta este unicul avantaj", a mai spus Doru.

Şi magazinul ,,Marella" de pe Calea Victoriei are reduceri de 50 la sută. ,,Am venit aici pentru a-mi cumpăra o cămaşă de in. Mă bucur că preţurile au scăzut, însă nu îmi pot permite să investesc mai mult de 600 lei în haine", a spus Rodica Popescu, unul dintre clienţi.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite