Recuperări din trecut şi proiecţii de viitor la standul Editurii Ars Docendi de la Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile aparţii ale Editurii Ars Docendi vor atrage cu siguranţă atenţia vizitatorilor care au origini muscelene, dar şi a acelei părţi din publicul larg care  este interesată de studiile ştiinţifice şi mai ales de studiile care au ca scop găsirea de soluţii pentru o viaţă mia bună

Evenimentele se vor petrece în prezenţa autorilor cărţilor şi a unor invitaţi speciali, după următorul program:

 Joi, 18 noiembrie, la ora 17.00, întâlnire  cu autorii volumelor „Chipuri de odinioară din Muscel” şi „Călătorii şi exploraţiuni arheologice în Muscel”. Participă invitaţi speciali.

Vineri, 19 noiembrie, ora 15.00, întîlnire cu autorii volumului „Abuzul comis în familie asupra copiilor, perspectivă multidisciplinară”, în prezenţa invitaţilor speciali.
La ora 17.00, Ana Bazac va prezenta volumul „Parteneriat creativ de bunăstare”, realizat de autorii Nicolae Bulz, Mihai Botezatu, Vasile Ştefănescu, Mariano Bianca, Christina Marta Suciu, Mihaela Buia, Marcel  Stoica. Cartea prezintă, pe baza unei investigaţii ştiinţifice complexe, perspectiva realizării  unei posibile normalizări  a calităţii vieţii.

Sâmbătă, 20 noiembrie, ora 13.00, prezentarea volumului „Scrieri-Istorie literară” de Ion Stăvăruş.

Duminică, 21 noiembrie, ora 13.00, la Sala Cupola, de la nivelul 0, va avea loc un eveniment special dedicat dramaturgului originar din Câmpulung Muscel, Tudor Muşatescu, cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la „ieşirea sa din scenă”.

Se va lansa ediţia anastatică a volumului „Vitrinele Toamnei” de Tudor Muşatescu şi va fi vernisată o miniexpoziţie dedicată ilustrului omagiat.

Vor participa, ca invitaţi speciali, fiul dramaturgului, actorul Bogdan Muşatescu şi artiştii Teatrului Naţional, Ilinca Tomoroveanu şi Traian Stănescu.

Gazda evenimentului va fi directorul editurii Ars Docendi, Ioan Crăciun.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite