Bucureşti: Rectorul USAMV: Nea Puiu şi-a făcut meseria cu pioşenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia formată din reprezentanţi ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) urmează să ia o decizie până mâine cu privire la administratorul filmat cu camera ascunsă de o jurnalistă de la „Adevărul de Seară“, în timp ce acesta îi cerea favoruri sexuale în schimbul unei camere de cămin.

CITIŢI AICI DESPRE CAZUL „SEX PENTRU O CAMERĂ ÎN CĂMIN“:

Sex pentru cazare la Agronomie

Cazare la cămin cu sex, şpagă şi menaj

Şeful căminelor din Agronomie: „Administratorul nu face cazări“

Studenţii denunţă alte afaceri cu camere de cămin

Tot studenţii sunt de vină!

Samsar de cămin în Bucureşti: mită de 2.900 de euro

„Am fost forţat să-mi cumpăr cameră în cămin“

Administratorul din Agronomie, pedepsit

Cu toată gravitatea situaţiei, reprezentanţii nu vor să-l  dea afară din instituţie pe administratorul Matei Pantelimon, căruia i se spune nea Puiu. „Nu ne-a creat probleme niciodată. Chiar şi-a făcut meseria cu pioşenie. Pentru ce s-a întâmplat, sigur va fi sancţionat“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, rectorul USAMV, Ştefan Diaconescu. Cel mai probabil, nea Puiu va fi mutat pe un post cu mai puţină răspundere decât cel de administrator- de gestionar de preţ sau de paznic, ne-au spus surse din cadrul universităţii.

Nea Puiu, contestat şi apărat
Cu toate că şefii săi îl apără, există din ce în ce mai multe voci care susţin că administratorul obişnuia să le ceară fetelor din căminul A 2 favoruri sexuale. „Eu am stat în A 2 şi sper să nu mai stau. Există în fiecare cameră câte o fată care a prestat ceva pe la nea Puiu, ori din camerele cu opt fete sau din cele cu 14 fete. Degeaba ne ascundem după deget. Chiar aşa discuta el în particular cu fetele“, a postat Criss pe site-ul www.adevarul.ro.


Există însă şi persoane care îi iau apărarea lui nea Puiu. „Pe câţi i-a angajat în locurile unde avea şi dânsul porţile deschise. În câte cămine din ţara asta mai găseşti atâţia copii proveniţi din centrele de plasament? Ar trebui să îi întrebaţi dacă a fost vreun Crăciun în care ei să nu primească atenţii din partea lui nea Puiu sau dacă au fost vreodată la el să îi ajute şi el i-a refuzat“, scrie un cititor pe site-ul www.click.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite