Bucureşti: Reabilitarea Pasajului Victoriei costă Primăria Capitalei trei milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei a cheltuit 12,75 milioane lei, adică trei milioane de euro, pentru reabilitarea Pasajului Victoriei, proiect executat de Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti.

Lucrările începute în data de 30 septembrie presupun amenajări conform standardelor europene, dar şi ameliorarea stabilităţii structurii şi vor fi finalizate până la sfârşitul anului.

Expertiza realizată înaintea începerii lucrărilor, a scos la iveală mai multe defecte, cele mai vizibile fiind fisurile din betonul zidurilor, umflăturile tencuielii şi ruginirea armăturilor.

Pe durata execuţiei lucrărilor, circulaţia în pasaj va fi închisă pe o singură bandă a fiecărui sens, între orele 5:00-23:30 şi în totalitate pe timpul nopţii, de duminică până joi. În zilele de vineri şi sâmbătă, pe timpul noptii, traficul va fi permis pe o singură bandă a fiecărui sens de circulaţie. Pe deasupra pasajului, circulaţia se va desfăşura fără restricţii pe bretelele laterale, pe sensul Titulescu-Iancu de Hunedoara şi invers, cu traversarea Pieţei Victoria.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite