Răzvan Dinu este primul blogger de fiţe din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan a lansat, în februarie 2009, primul blog de „luxury şi lifestyle“ de la noi din ţară: www.razvandinu.ro. Tânărul a reuşit să obţină, în exclusivitate pentru România, primul interviu cu creatorii de modă Domenico Dolce şi Stefano Gabbana.

Răzvan este atras de mai bine de 15 ani de tot ce ţine de de viaţa vedetelor. A debutat în presă în 1995, ca reporter de ştiri la Radio „Z” şi a lucrat ca redactor monden la mai multe publicaţii din Capitală. A ajuns chiar redactor şef la cinci reviste cunoscute de lifestyle.

Una dintre cele mai importante realizări jurnalistice ale sale este un interviu în exclusivitate pentru România cu creatorii de modă Domenico Dolce şi Stefano Gabanna. „Am fost foarte norocos. Printr-o conjunctură am început să vorbesc cu Stefano. Am încercat imposibilul si mi-a ieşit!“, spune el.

Asistentul personal al lui David Hasselhoff

Răzvan a ajuns să facă parte, practic, din lumea vedetelor printre care se învârte, devenind prietenul multora dintre vip-urile de la noi din ţară. „Am facut PR, Personal Branding si management pentru mai multe vedete cu care aveam deja o relaţie de prietenie sau cu care eram doar amic, printre care Anna Lesko, Andreea Banică, Claudiu Mirică şi Gabriel Hennessey“, spune Răzvan. Bărbatul susţine că cei cu care a colaborat sunt persoane foarte ok, nu au fiţe şi sunt „oameni normali“.

El a avut ocazia să lucreze direct cu foarte multe staruri internaţionale, pe durata şederii lor în România, printre care Madonna, Nelly Furtado sau Moby. De asemenea, a fost asistentul personal al vedetei din filmul Baywatch, David Hasselhoff, când acesta a filmat la noi în ţară.

Promovează produse de firmă pe blog

În februarie 2009, Răzvan nu s-a mai ocupat de reviste şi şi-a lansat propriul blog, www.razvandinu.ro, unde tânărul promovează diferite produse de lux, de la parfumuri şi tipuri de şampanie, la biciclete Ferrari şi maşini

. „Este primul blog de Luxury şi Lifestyle din ţara noastră. Este ca şi copilul meu. Mă bucur cel mai mult nu de banii pe care îi fac pe blog, ci de faptul că îl văd zilnic cum creşte în vizualizări. Am o mare satisfacţie când primesc comentarii sau email-uri în care oameni necunoscuţi îmi spun cât de mult le place despre ceea ce scriu“, susţine Răzvan.

Întrebări şi răspunsuri:
-Ce înseamnă luxul pentru tine? Trebuie să ai bani ca să ai parte de el?
-Luxul nu e legat neapărat de bani. Lux este ceea ce vrei tu să fie,  fiindcă pentru fiecare om percepţia luxului este foarte diferită. În momentul de faţă sunt mai înclinat să leg conceptul de lux nu neapărat de un produs, ci mai degrabă de ceva imaterial, cum ar fi posibilitatea de a petrece timpul cu persoanele pe care le iubesc.

Ce-i place:

„Îmi plac oamenii cu personalitate, oamenii care ei înşişi sunt un brand şi care îşi respectă promisiunile. Îmi place să mă simt pierdut atunci când ascult muzică şi mă plimb. Ador culturile şi religiile altor popoare. Iubesc surprizele, filmele, albumele de artă şi mâncarea asiatică“, susţine Răzvan Dinu.

Ce nu-i place:

„Nu îmi plac oamenii care pretind că sunt altcineva decât sunt cu adevărat. Detest fiţele şi persoanele care nu înţeleg ce înseamnă respectul, care nu răspund la emailuri. Urăsc minciuna, laşitatea şi poluarea“, subliniază ialomiţeanul.

Profil;
Data şi locul naşterii: 10.03.1975, Slobozia
Studii: Facultatea de Filosofie-Jurnalism, Universitatea „Spiru Haret”, Bucureşti
Familie: are o soră, Adriana

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite