Razie la târgul de mașini din Vitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape o sută de polițiști și jandarmi participă la acțiunea de control de la cel mai mare târg auto din Capitală.

UPDATE ORA 11.40 Poliţiştii de investigare a fraudelor se află într- o razie la târgul de maşini Vitan din Capitală, fiind vizate evaziunea fiscală, identificarea unor maşini furate şi comercializarea de produse contrafăcute.

Polițiștii mai spun că acţiunea vizează şi comerţul stradal ilegal, pentru că în zona târgului de la Vitan vin şi persoane care vând îmbrăcămine şi încălţăminte și alte produse pentru care sunt necesare documente.

Și ieri a avut loc o razie la un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a verifica dacă sunt comercializate bunuri contrafăcute. Au fost cercetate pentru evaziune fiscală 32 de societăţi comerciale, prejudiciul produs fiind estimat la aproximativ 70.000 de lei. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de aproximativ 64.000 de lei.

În Vitan, polițiștii caută autoturisme furate și piese de contrabandă și verifică documentele pentru depistarea faptelor d evaziune fiscală.

Fiecare comerciant este controlat pentru a se stabili dacă mașinile second hand pe care le oferă la vânzare au acte legale.

Perchezițiile au fost declanșate în urma mai multor plângeri făcute de la clienții care au achiziționat mașini din târgul auto.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite