FOTOGALERIE Polițiștii au făcut razie în ştrandurile din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţiştii au participat, în această dimineaţă, la mai multe acţiuni de control la ștrandurile din Bucureşti.

UPDATE ORA 14.30 Controlul polițiștilor la ștrandurile din Capitală s-a finalizat cu aplicarea a opt amenzi în valore totală de 61.000 de lei.

Polițiștii au întocmit cinci dosare penale, iar 6.500 de lei pentru care nu existau acte fiscale au fost confiscaţi.

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor care au participat la acțiune au descoperit nereguli legate de informarea privind oferirea şezlongurilor, lipsa termometrelor în spaţiile de răcire sau lipsa echipamentului pentru personalul care comercializa produse alimentare.

UPDATE ORA 12.50 În timpul raziei de la ștrandurile din Capitală de astăzi, poliţiştii bucureşteni au găsit câţiva comercianţi care nu înregistrau banii încasaţi fără bonuri fiscale. Vânzătorii riscă să fie cercetați și pentru evaziune fiscală după ce sumele vor fi confiscate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că la acţiune au participat și echipe ale Direcţiei Sanitar Veterinare şi de la Protecţia Consumatorului.

Canicula din ultimele zile i-a determinat pe administratorii ştrandurilor să introducă program de funcţionare şi pe timp de noapte şi mulţi bucureşteni profită să se răcorească indiferent de oră.

Poliţiştii verifică în aceste zone care sunt condiţiile şi dacă sunt respectate condiţiile legale

La acţiune participă zeci de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei.


Bălăceală pe întuneric la aproape 30 de grade Celsius. Află ce ştrandurile din Capitală sunt deschise şi pe timpul nopţii

Click pe imagini pentru a vedea cum se răcoresc bucureștenii pe timpul nopţii

image
image
image

.Razia mai are ca scop și scopul modul de comercializare a unor produse în cadrul ştrandurilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite