Razie în centrele de colectare a fierului vechi din Ilfov. Polițiștii au prins doi hoți în acțiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de colectare şi reciclare a deşeurilor feroase şi neferoase au fost controlate, ieri, de poliţişti ilfoveni de investigare a fraudelor şi specialişti din cadrul Gărzii de Mediu.

Razia a fost organizată, ieri dimineaţă,  de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov care au acţionat, împreună cu specialişti Gărzii de Mediu.

Poliţiştii au verificat actele constitutive şi documentaţia financiar contabilă a 15 societăţi comerciale din localităţile Pantelimon, Voluntari şi Bragadiru, Popeşti-Leordeni şi Cernica.

În urma verificărilor, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 35.000 de lei, pentru nerespectarea normelor privind protecţia mediului şi pentru abateri la disciplina financiar-contabilă. Totodată, a fost indisponibilizată cantitatea de 350 kilograme de fier.

Pe numele administratorilor a două societăţi comerciale au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii i-au depistat în flagrant pe M.M. și N.S., de 21, respectiv 32 de ani, ambii din judeţul Ilfov, în timp ce sustrăgeau componente de fier dintr-o fabrică de bere din Otopeni.

Cei doi au fost reţinuţi, urmând ca mâine să fie prezentaţi parcehtului şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite