RATB anunţă modificări ale traseelor din Bucureşti, din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul pornit ieri a dat peste cap, inca odată, traficul din capitală. Mai multe linii de transport în comun au fost nevoite să îşi modifice traseele datorită condiţiilor de circulaţie pricinuite de vremea rea.

UPDATE 12.30: Numărul liniilor RATB afectate din cauza carosabilului impracticabil a ajuns la şase. Autobuzele de pe alte trei linii, 223, 304 şi 125 fiind nevoite să circule pe trasee modificate, întrucât nu pot ajunge la terminal din pricina viscolului puternic din capitală, inf'ormează Branduşa Raeceanu.

Liniile de autobuz 106, 421 şi 312  vor circula pe trasee modificate din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă troienită, însă nicio linie de transport în comun nu este blocată sau desfiinţată, pentru moment, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt de la Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

Astfel, maşinile de pe linia autobuzului 106, pentru moment,  sunt nevoite să întoarcă la Master, în loc de capătul obişnuit, din cartierul Roşu. Linia 421 se va opri la staţia Dragomireşti, în loc de Zurbaua, iar maşinile de pe linia 312 întorc la Metro Berceni în loc de Piaţa de Gros.

Reprezentantul Regiei de Transport Bucureşti a mai declarat că, în timpul nopţii, pe toate traseele de tramvaie şi troleibuze au circulat câteva mijloace de transport pentru a menţine reţeaua electrică de contact în condiţii bune de exploatare,  iar angajaţii RATB au facut eforturi pentru curăţarea refugiilor. De asemenea, măsura de suplimentare a numărului de maşini operative cu 20%, se va menţine şi astăzi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite