Raportul medicilor legişti: Roxana Briban şi-a tăiat venele, a înghiţit medicamente şi s-a asfixiat cu o pungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soprana Roxana Briban a încercat mai întâi să-şi taie venele şi a înghiţit mai multe medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă pe care şi-a pus-o pe cap, se arată în raportul întocmit de medicii legişti în acest caz.

Potrivit medicilor legişti, în ziua în care soprana s-a sinucis, alte trei persoane au recurs la diverse metode pentru a-şi lua zilele. Astfel, în această perioadă au fost cele mai multe tentative de suicid prin diverse metode.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Roxanei Briban, care a murit sâmbătă, a fost transportat la capela bisericii Herăstrău, unde cei interesaţi pot să îi aducă sopranei un ultim omagiu până mâine, la 10.30, când va avea loc înmormântarea, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Briban, soţul artistei.

Totodată, Alexandru Briban a spus că a respins oferta Operei Naţionale Bucureşti (ONB), care a anunţat, într-un comunicat, că pune la dispoziţie, astăzi, între orele 12.00 - 16.30, spaţiul foaierului instituţiei pentru a fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al sopranei Roxana Briban. "Sub nicio formă nu ne interesează să depunem sicriul la Operă. Directorul Operei a distrus-o şi ea l-a urât. Trebuia să-i dea spectacole, nu un loc în foaier. Prietenii şi colegii pot să o vadă la capela bisericii Herăstrău", a spus Alexandru Briban.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite