VIDEO/ FOTOGALERIE Rammstein a „incendiat“ Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa germană a încheiat cele trei zile de Sonisphere Festival, aseară, la Romexpo. Germanii „au scuipat“ flăcări, şi-au dat foc şi au dezlănţuit artificii şi rachete deasupra mulţimii, înnebunindu-i pe români. Un steag al României cu simbolul trupei germane a transformat zona de concert într-un vacarm general de urale.

Fotogalerie Primul concert Rammstein la Bucureşti

Citiţi şi

Discurs Manowar în limba română

The Big Four la Bucureşti

Înaintea show-ului Rammstein, scena a fost acoperită cu o pânză neagră. Puţin după ora 21.00, vălul a căzut şi un steag imens al Germaniei a fluturat în aplauzele publicului.

Show-ul a început cu „Rammlied“ şi artificiile şi flăcările nu s-au lăsat aşteptate. La "Feuer Frei", membrii trupei şi-au pus pe faţă măşti prin care au scos flăcări de câţiva metri.

În timp ce cântau „Wiener Blut“ scena a devenit roşie, iar Till Lindemann a cântat celebrul refren al lui Edith Piaf, „Non, rien de rien“, pe „Frühling in Paris“.

Germanii nu s-au oprit aici şi au continuat cu momentul în care clăparul Christian „Flake“ Lorenz a fost incendiat de vocal. El a fost bătut şi înghesuit într-o cadă. De pe o platformă ridicată la câţiva metri Lindmann a turnat o flacără lichidă peste colegul său.

Incendierile au continuat pe piesa „Benzine“. Publicul a fost „orbit“ de artificii şi flăcări uriaşe, o rachetă controlată a fost lansată către public, după care a revenit pe scenă. În tot acest timp Flake alerga pe o bandă, cântând la clape, îmbrăcat în costumul cu sclipici.

„Au fost incredibili. Aşa ceva mai rar“, au spus mai mulţi rockeri prezenţi, extaziaţi de ce au văzut. „M-aş duce acolo pe scenă să-mi aprind ţigara“, a glumit un tânăr din mulţime.

Din setlist nu au lipsit hiturile „Links 2-3-4“, mult aşteptatul „Du Hast“ şi, în final, „Pussy“. Un tun cu spumă şi confetti a fost ghidat de Till Lindemann către public, iar la bis, Flake a fost purtat de mulţime într-o barcă pneumatică, în timp ce flutura steagul României inscripţionat cu simbolul Rammstein.

Germanii s-au întrecut pe ei înşişi când au vorbit româneşte. „Mulţumesc foarte mult“ a spus foarte corect Till Lindemann fanilor, iar la final, a încheiat cu „Rammstein vă iubeşte“, într-o română excelentă.

Rammstein a îngenuncheat în faţa celor peste 30.000 de spectatori prezenţi la show.

Ultima zi Sonisphere, al cărei cap de afiş a fost Rammstein, a fost deschisă cu un recital al trupei româneşti „Luna Amară“. Au urmat cei de la Anathema, care şi-au deschis show-ul prin coverul trupei Led Zeppelin, „Kashmir“, şi trupele Stone Sour şi Alice in Chains, care au încălzit atmosfera pentru Rammstein.

Sâmbătă, ziua dedicată „The Big Four“ a marcat un moment istoric, aşa cum s-a exprimat James Hetfield, solistul de la Metallica. Cea mai aşteptată zi a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival i-a avut ca invitaţi pe legendarii Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite