Raluca Bădică, designerul de accesorii de la grupa mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Educatoarea de 26 de ani trezeşte invidia tuturor doamnelor şi domnişoarelor cu accesorii vesele şi unicate, create chiar de ea.

Citiţi şi

Ionuţ Constantinescu oferă bilete gratis la concertele şi showurile anului

Laurian Stănchescu, poetul maratonist

Tânăra, o artistă înnascută, lucrează cu micuţii de şase ani şi este convinsă că meseria pe care şi-a ales-o i se potriveşte, mai ales că unul dintre atuurile sale este creativitatea. Raluca este designer de accesorii şi reuşeşte să surprindă mereu cu mărgele, cercei sau brăţări lucrate în cel mai mic detaliu. „Migălitul ăsta se datorează şi faptului că lucrez cu copiii.

Pasiunea mea numărul unu sunt copiii“, a explicat tânăra. Munca cu mărgeluţe şi culori a fost perfectă şi pentru o activitate cu cei mici. „Pentru 8 martie am făcut accesorii cu ei pentru mămici. Au fost încântaţi“, a povestit artista.

Stilul ei neobişnuit a fost suficient pentru a atrage atenţia. „Creativitatea este cea mai frumoasă parte la ce fac eu, îmi place să îmbin, să fiu nonconformistă puţin. Eu merg pe chestii mai colorate. Îmi place să pictez, să combin materiale cu mărgeluţe şi paiete“, a mărturisit tânăra de 26 de ani.

Detalii de succes

În fiecare accesoriu creat de educatoarea de 26 de ani, se vede pasiunea cu care a fost realizat, răbdarea cu care detaliile au fost finisate, atenţia şi originalitatea cu care tânăra îmbină materiale sau culori.

Ca toate aceste lucruri să fie mereu evidente la accesoriile create de ea, Raluca îşi rezervă serile pentru a lucra în linişte. Chiar şi aşa, cele mai potrivite momente pentru a crea un accesoriu sunt acelea în care apare inspiraţia.

„Le împrăşti pe toată masa şi le concep din ochi. Mă uit şi le combin. Depinde foarte mult de starea pe care o am pe moment. Cel mai bine lucrez pe muzică. Mă relaxează într-un mare fel. E o chestie care îmi vine pe moment. Vine din tine“, a explicat tânăra.

Metoda ei de lucru e simplă şi dă rezultate garantate. Dacă până nu de mult Raluca era designer de accesorii pentru prietenele ei, acum este foarte aproape să arate întregii lumi ce calităţi are. Pentru că accesoriile ei leagă conversaţii, educatoarea va lansa o colecţie deosebită, numită „Friendstyle“, joi, 26 mai, de la ora 18.00, la restaurantul Discret de pe strada Mihai Eminescu. Pe lângă fotomodele superbe care vor purta colierele realizate de Raluca pe trupurile îmbrăcate doar în body-painting, la eveniment vor participa şi vedete autohone ca Florin Iordache, de la Krypton, Alexandra, Alex, Camelia şi Mike Thomas.

Alexandru Niţă, dansator pentru proiecte caritabile

Ce-i place

„Îmi place să fac sport şi îmi place foarte mult să ascult muzică: John Mayer, Krypton, Alexandra şi Alex. Îmi place să merg cu bicicleta, îmi plac la fel de mult excursiile şi copii, bineînţeles“, pune tânăra.

Ce nu-i place

„Nu-mi place deloc fumul din cluburi. Nu pot să înţeleg muzica house şi nu îmi place să mă trezesc dimineaţa devreme“, explică designerul.

Întrebări şi Răspunsuri

Ce te gândeşti să faci în viitor?

Pe viitor vreau să am un atelier al meu. O să vreau să fac şi curele şi, de ce nu şi accesorii pentru bărbaţi. Tot copiii m-au şi inspirat şi mi-am dat seama că pot face accesorii şi pentru ei.

Care-i avantajul accesorilor colorate?

Cel mai mare avantaj este că personalizează ţinuta, o scot în evidenţă. În plus, spun ceva despre persoana care le poartă.

Profil

Născută: 20 aprilie 1985, Vălenii de Munte, Prahova
Studii: Facultatea de litere, Universitatea Bucureşti
Familie: are o soră mai mare
Experienţă: face accesorii de doi ani

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite