Raed Arafat:protestatarul din Parlament este conştient, iar din primele examinări este vorba despre o fractură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat că pacientul care a fost luat de la Parlament a ajuns la Spitalul Universitar.

EXCLUSIV Medicul-deputat care a acordat primul ajutor protestatarului din Parlament: „Îi curgea sânge din nas. Risca să se înece


Mai citeşte: Psihologul Hanibal Dumitraşcu despre gestul protestatarului Adrian Sobaru

UPDATE 12.00: "Are leziuni la faţă, însă viaţa acestuia nu este pusă în pericol. Orice tentativă suicidară are şi o componentă psihologică. Nu se ştie cât va rămâne în spital. În orice politraumatism diagnosticul se face în etape", a declarat Cătălin Cârstoiu, directorul Spitalului Universitar.

Acesta este conştient, iar din primele examinări se pare că este vorba despre o fractură. Adrian Sobaru, electricianul TVR, care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a fost scos din sala de plen de echipajul SMURD şi a strigat de pe targă "Libertate!".

Bărbatul s-a aruncat în semn de protest de la balconul plenului Parlamentului în timpul şedinţei în care se dezbătea moţiunea de cenzură, chiar în momentul în care premierul Emil Boc a luat cuvântul.

"Asta este viaţa în care trăim noi!", a spus bărbatul, care s-a aruncat de la balcon în semn de protest. El purta un tricou pe care scria cu markerul: "Ne-aţi ciuruit şi ne-aţi vândut, ne-aţi ucis viitorul copiilor!".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite