„Rabla în variantă casnică“ începe în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, locuitorii sectorului 2, atât cei din ansamblurile blocurilor de locuinţe, cât şi cei din zona de case, sunt invitaţi să participe la campania de curăţenie de primăvară.

Sub deviza „Rabla…în variantă casnică”., gospodarii care se pregătesc de venirea primăverii, pot să-şi lase în faţa caselor obiectele de care nu mai au nevoie sau deşeurile rămase în urma amplelor lucrări de curăţenie, pentru a fi colectate gratuit de echipele Primăriei Sectorului 2.

Luni şi marţi, respectiv pe 14 şi 15 martie, echipele Primăriei Sectorului 2 vor merge în zona Floreasca, delimitată de străzile Barbu Văcărescu – Calea Floreasca – Şoseaua Ştefan cel Mare – iar următoarele trasee vor fi anunţate în prealabil întrucât s- a decis împărţirea sectorului în zece zone, tocmai  pentru a veni în întâmpinarea tuturor solicitărilor locuitorilor sectorului 2.

O societate de salubrizare va executa un program strict, pe date calendaristice pentru: curăţenia şi măturarea arterelor de circulaţie, spălarea carosabilului, golirea containerelor de deşeuri selective, înlocuirea şi completarea coşurilor de gunoi, desfiinţarea depozitelor de gunoaie din zonele virane.

De asemenea, se vor desfăşura acţiuni de  văruire a tuturor arborilor aflaţi pe aliniamentele stradale în vederea protejării lor şi a înfrumuseţării aspectului general al cartierelor.

La rândul său, Administraţia Domeniului Public Sector 2 va lucra pe două componente importante şi anume: Programul de gospodărire şi înfrumuseţare şi Programul de reamenajări şi plantări de material dendrofloricol.

Pentru întreţinerea sectorului 2 se va acţiona la curăţarea celor 22 de parcuri, refacerea spaţiilor verzi, scuarurilor, intersecţiilor şi plantbandelor, zonelor aferente ansamblurilor de blocuri şi  a locurilor de joacă pentru copii. Vor avea loc lucrări de toaletare a vegetaţiei, replantări, refacerea gazonului, refacerea şi întreţinerea zonelor florale.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite