REBU contraatacă în sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma de salubrizare cere despăgubiri de 2.000.000 euro Rezultatele proceselor începute în vară pe tema salubrizării în sectorul 1 generează noi dispute. Societatea REBU susţine

Firma de salubrizare cere despăgubiri de 2.000.000 euro

Rezultatele proceselor începute în vară pe tema salubrizării în sectorul 1 generează noi dispute.

Societatea REBU susţine că are două hotărâri judecătoreşti care anulează procedura de licitaţie începută de Chiliman pentru aducerea unei noi firme de curăţenie, precum şi decizia de reziliere a contractului iniţial. Primarul Sectorului 1 răspunde: "REBU revine în sector numai după ce va câştiga la licitaţie".

În baza a două certificate de grefă care arată că a câştigat două dintre procesele intentate Primăriei Sectorului 1, directorului REBU, Mircea Raicu, cere edilului Chiliman despăgubiri de 2.000.000 euro şi reintrarea firmei în sector. Raicu susţine că, în caz contrar, iarna aceasta pot apărea probleme cu deszăpezirea, aşa cum în vară, bucureştenii din cel mai bogat sector au fost nevoiţi să suporte maldăre de gunoaie.

Andrei Chiliman vine însă cu un sondaj care arată că 26% din locuitori cred că în prezent serviciile sunt mai bune, iar 20% că prestaţia este mai slabă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite