Puştii de la o şcoală generală au plantat o mică pădure în sectorul 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Şcoala Generală nr. 279, din sectorul 5, încurajaţi de angajaţii Primăriei Capitalei, au plantat, ieri, copaci şi flori în curtea şcolii.

Copiii au primit, la finalul acţiunii, premii constând în manuale de educaţie ecologică. Cei peste 150 de elevi au participat, săptămâna aceasta, la un program de educaţie având ca temă modul în care oamenii influenţează natura.

Prichindeii, profesorii lor, părinţii, angajaţii municipalităţii şi voluntarii Asociaţiei Green Revolution au reuşit să planteze 2.000 de arbuşti, 40 de arbori, 40 de pomi fructiferi şi flori.

Copaci pentru salvarea planetei

Raluca Fişer, preşedinta Asociaţiei Green Revolution, declară că „vom implementa acest program de educaţie ecologică în alte 14 şcoli din Capitală”.

Elevii şcolii au mai primit, în dar, la finalul acţiunii, câte un ghiveci cu o plantă, pentru a avea grijă de ea până la serbarea de sfârşit de an, unde vor trebui să facă dovada efortului lor.

„Am venit să plantez copaci pentru a salva planeta! Până acum am plantat un pom şi două flori. Vine şi Sorin Oprescu, preşedintele Capitalei”, a spus Alina, elevă în clasa a treia, în timp ce aranja pământul la ultima floare plantată.

Adelina, elevă în clasa a doua, a spus că ea „plantează flori pentru Ziua Naturii”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite