Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, vrea să lanseze o linie de lenjerie intimă împreună cu Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat pentru showbiz.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei mărturiseşte că şi-ar dori să lanseze pe piaţă o linie de lenjerie intimă: bumbac 100%, alb şi elastic, semnată de Cătălin Botezatu.

"Cătălin (n.r.- Botezatu) a fost ocupat cu ale lui. Dar poate citeşte articolul ăsta şi ne apucăm de treabă. De fapt, lucrurile sunt simple, bumbac 100%, alb şi elastic <Christian Ciocan>. By Botezatu", a declarat Christian Ciocan pentru showbiz.ro.

Citiţi şi:

Ciocan propune ca mascaţii să fie mereu prezenţi la derbyuri

Şi cum discuţia se referă la dedesubturile vieţii unui "poliţist fericit", aşa cum singur s-a caracterizat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a răspuns şi la întrebări legate de viaţa sa privată. A făcut şi un portret robot al femeii ideale, care ar "89/54/93", "crede-mă, există", a ţinut să precizeze el.

"Când eram copil, îmi doream să mă însor cu o brunetă. Foarte brunetă. Natural-brunetă. Cu ten alb. Acum...îmi plac brunetele, dar îmi place şi Andreea Bălan", a spus Ciocan. Pus să aleagă între Mihaela Tatu şi Mihaela Rădulescu, Christian Ciocan o alege pe Mihaela Tatu, pentru că o cunoaşte mai bine. "Mihaela Rădulescu are, din câte ştiu, un prieten. Nu mă interesează. Noblesse oblige", a adăugat acesta.

Dacă ar fi să aibă o relaţie cu o vedetă, aceasta ar fi Corina Dănilă, cu toate că admite că îl încântă şi Andreea Raicu. Şi pentru că tot se declară "un familist la modul absolut" a previzat şi câţi copii şi-ar dori: "Cel puţin doi. Maximum 10. Eu pot!".

Întrebat dacă a încălcat legea, Ciocan răspunde simplu: "Nu prea! Dar, toti am facut asta". Dacă ar fi să ajungă parlementar şi-ar dori să aplice o singură lege, cea a conştiinţei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite