Psihologul Cristian Andrei: „Iurie Darie nu are discernământ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorul Cristian Andrei a fost invitat la emisiunea „Agentul Vip". El a analizat gestul pe care l-au făcut Anca Pandrea şi Iurie Darie, care au pozat nud, în ipostaze sexy.

Privind o serie de înregistrări în care Anca Pandrea şi Iurie Darie au fost invitaţi pentru a-şi explica gestul făcut, doctorul Cristian Andrei a sesizat faptul ca Iurie Darie are atitudinea unei persoane care nu cunoaşte consecinţele şi se simte inconfortabil cu situaţia creată, potrivit Antena 2.

„În poze, pare că nu este implicat, pare partea pasivă, nu cea activă. Cea activă pare doamna Anca Pandrea. Atitudinea lui Iurie Darie pare a fi cea a unui om care nu cunoaşte consecinţele. Poate să existe o diminuare a discernământului, care poate să fie pusă pe seama depresiei sau a altor factori", a explicat aseara, psihologul.

Doctorul a mai spus că cei doi actori sunt complementari în viaţa de cuplu, motiv pentru care au şi rămas împreună atâţia ani. "Cei doi sunt complementari, ea îl va ajuta foarte mult în perioada ce va urma. Se pare că ăsta este şi rolul doamnei Pandrea- de orientare" a încheiat Cristian Andrei.

Citiţi aici despre felul în care a luat proporţie scandalul:

Actriţa Tora Vasilescu despre pozele nud ale lui Iurie Darie: „E de râs, dar e şi de plâns. M-am gândit că are Alzheimer”

Stela Popescu, dezgustată de acuzaţiile Ancăi Pandrea: „Acest scandal s-a transformat într-un vomitoriu! Ar trebui mai bine să ne gândim la săracul Iurie”

Iurie Darie şi Anca Pandrea despre fotografiile în care apar dezbrăcaţi/ "O parte din prieteni au zis «bravo»!"

Citiţi aici ce spune Fane Jeg după ce i-a fotografiat pe Iurie Darie şi Anca Pandrea

„De ce nu spune nimeni adevărul??Iurie Darie are Alzheimer!!!“

Ana Iordanescu, o studentă la medicină, comentează pe adevarul.ro referitor la starea de sănătate a lui Iurie Darie. „Domnilor,doamnelor,nu sesizează nimeni ADEVARUL atât de evident?Lăsaţi-o pe Anca,concentraţi-vă asupra lui Iurie.La emisiunea Acces direct,la Happy hour,la toate emisiunile din ultima vreme el nu este o secundă coerent.Sunt studentă la medicină. De ce nu spune nimeni adevărul??Iurie Darie are Alzheimer!!! Sunt convinsă că apropiaţii lui ştiu,oamenii care sunt in jurul lor,chiar si realizatorii emisiunilor(toti evita sa vorbeasca si cu el) toti acestia stiu ca Iurie e UN OM BOLNAV! “, scrie tânăra.

„El nu are discernamant,nu poate vorbi,nu intelege nimic din ce se intampla in jurul lui! Nu inteleg de ce se evita adevarul.Dumnezeule,omul asta chiar merita adevarul.El nu are nicio vina pt ceea ce se intampla!Oameni buni,spuneti adevarul,ii datorati asta“, adaugă ea.

Anca Pandrea spune că şi-ar dori să joace în filme pentru adulţi alături de Iurie Darie pentru că după ce a văzut fotografiile cu ei doi şi-a dat seama că arată foarte bine.

Anca Pandrea: „Am primit telefoane de la producători din Cehia, din Ungaria, dacă am vrea să fim în filme porno“

Puşi la zid de colegii de breaslă

Atitudinea celor doi actori de a apărea goi în ziarul “Naţional” în timp ce mimau un act sexual a născut controvese în lumea artistică.

Cel mai vehement critic al lor este actriţa Tora Vasilescu care a declarat zilele trecute pentru „Adevărul” că cei doi actori este posibil să-şi fi pierdut demnitatea şi nu ar fi exlus să iasă dezbrăcaţi pe stradă. „E de râs dar e şi de plâns. Cred că cineva a profitat de ei, poate şi băuseră puţin şi nu au mai ştiut ce fac”, a spus cunoscuta actriţă. Citeşte AICI toate declaraţiile Torei Vasilescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite