Provocare la panou: Începe turneul de baschet în aer liber!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A şaptea ediţie a campionatului Sport Arena Streetball e gata sa înceapă. Ca şi la ediţiile precedente, sportivi profesionişti şi amatori de toate vârstele şi din toată ţară sunt invitaţi să se înscrie la campionatul de baschet în aer liber din Capitală.

Terenurile de la Universitatea Politehnică din Bucureşti vor găzdui din nou cele cinci turnee de streetbal, dintre care primul este programat să se desfăşoare chiar în weekendul viitor.

Şi de această dată, meciurile vor putea fi urmărite on-line, în timp real, pe site-ul competiţiei, de cei care nu au cum să ajungă la Bucureşti dar vor să vadă evoluţia echipei favorite. Meciurile se vor desfăşura pe cele patru terenuri (terenul „Adevărul“, terenul „Click“ şi încă două) ale complexului sportiv universitar.

Organizatorii au spus că vedete ale baschetului internaţional au confirmat prezenţa la turneele Sport Arena Streetball şi că fanii baschetului în aer liber vor avea parte de concerte, demonstraţii de „zbor“ sub panou şi concursuri inedite.
 
Cele cinci turnee sunt programate să se desfăşoare astfel:

Turneul 1 Sport Arena: 27 - 29 mai
Turneul 2 Sport Arena: 17 - 19 iunie
Turneul 3 Sport Arena: 29 - 31 iulie
Turneul 4 Sport Arena: 26 - 28 august
Turneul 5 - Master Sport Arena: 23 - 25 septembrie

Cum te înscrii
De luni, noul site al competiţiei, www.3la3.ro, vă va oferi un mod mult mai simplu şi mai facil de a vă înscrie. Până atunci puteţi doar să vă creaţi profilul de jucător şi să vă completaţi echipa.


Procedura de înscriere se face, de această dată, exclusiv online, nefiind necesară prezenţa jucătorilor la terenurile Sport Arena din Politehnică pentru validare şi nici de confirmarea telefonică pentru cei din provincie.


Din păcate locurile sunt limitate, maximum 200 de echipe se vor putea înscrie la Turneul 1, deci fiţi pregătiţi luni, de la la ora 15.00, să faceţi rapid înscrierea echipei.


Pentru a putea evolua în meciurile de la Sport Arena Streetball este necesar cardul de jucător. Acesta poate fi obţinut (ce către cei care nu au deja unul) de miercuri, 25 mai 2011, de la Sport Arena, pe baza buletinului de identitate (pentru cei peste 14 ani), respectiv a certificatului de naştere (pentru cei sub 14 ani), în original.

Campionatul de slamdunk va fi la Turneul 4
La Turneul 4 (26-28 august) se va desfăşura cea de-a treia ediţie a European Dunk Contest, când cei mai buni „zburători“ din Europa vor „ateriza“ din nou pe terenurile din Politehnică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite