Proteste cu făclii aprinse în Bucureşti şi Piteşti. Simpatizanţii PDL au aprins zeci de "flăcări ale democraţiei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de simpatizanţi PDL s-au adunat duminică seara în Piaţa Victoriei ţinând în mână torţe. Aceştia voiau să mărşăluiască până în Piaţa Universităţii, însă au fost opriţi de către jandarmi. Şi la Piteşti a fost organizat un miting asemănător.

Cei 30 de simpatizanţi PDL s-au adunat în faţa muzeului Antipa, vis-a-vis de sediul Guvernului României. În ultimele săptămâni acesta a devenit locul de întâlnire al susţinătorilor lui Traian Băsescu. Duminică seara, înarmaţi cu torţe, simpatizanţii PDL au vrut să plece în coloană spre Piaţa Universităţii, însă au fost opriţi de jandarmi pe motiv că n-au voie să facă miting cu flăcări deschise.

Oamenii au mai rămas în faţa muzeului Antipa şi au scandat diverse lozinci, însă câteva ore mai târziu au plecat acasă, fără să se înregistreze vreun incident.

Potrivit România TV, susţinători ai lui Traian Băsescu au ieşit în stradă şi la Piteşti. Aproximativ 20 de tineri au defilat prin centrul oraşului cu făclii aprinse. Nici ei nu aveau autorizaţie pentru o asemenea manifestaţie. Tinerii vor fi amendaţi pentru organizarea şi participarea la manifestaţii neorganizate.

Protestele din Bucureşti şi Piteşti vin după ce "Flacăra Democraţiei", purtată prin ţară de susţinătorii lui Băsescu, a fost aruncată în Dunăre duminică de primarul Orşovei, Ion Manea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite