Protest spontan în curtea „Jean Monnet". Elevii au ieşit în faţa liceului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de elevi de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală protestează în curtea instituţiei împotriva decizia Ministerului Educaţiei de a demite conducerea şcolii. Fosta directoare de la Liceul Jean Monnet, Tudoriţa Codreanu, spune că demiterea este nedreaptă şi constă raportul făcut de minister.

Întreaga conducere a Liceului „Jean Monnet“ a fost demisă, ieri, la ordinul ministrului Educaţiei, după o anchetă fără precendent în educaţie. Inspectorii au vrut să afle dacă incidentul în urma căruia o elevă l-a acuzat pe profesorul de sport că a violat-o este izolat sau dacă regulamentul şcolii permite încurajarea unui astfel de comportament. Rezultatele au fost grave.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

image

„Controlul efectuat a arătat că relaţia nefirească între profesor şi elevă, indiferent de cât de emancipat este mediul de la «Jean Monnet», a fost şi rezultatul unor disfuncţionalităţi grave în conducerea liceului şi gestionarea relaţiei părinte - şcoală. Evident, instanţa este cea care va decide asupra naturii acestei relaţii. Se vede clar că, atunci când conducerea şcolii nu-şi face datoria, efectele sunt grave“, a spus, duminică, ministrul Daniel Funeriu.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti



Al treilea scandal: elevele de la „Jean Monnet“ au băut pe rupte într-un club şi s-au pus pe furat

Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite