Proprietarii îşi pot vinde apartamentele doar cu plata la zi a datoriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul anului 2006 şi până în prezent, Biroul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari, din cadrul Primăriei Sectorului 6, a vizat 700 de adeverinţe care fac dovada achitării datoriei

De la începutul anului 2006 şi până în prezent, Biroul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari, din cadrul Primăriei Sectorului 6, a vizat 700 de adeverinţe care fac dovada achitării datoriei la întreţinere de către proprietarii care doresc să-şi vândă apartamentele.
Conform H.G. 400/2003, autentificarea actului de vânzare-cumpărare în cazul apartamentelor de bloc se face doar în condiţiile în care proprietarul face dovada achitării la zi a obligaţiilor aferente proprietăţii pe care doreşte să o vândă. Actele necesare pentru obţinerea certificării din partea Primăriei sunt adeverinţa- tip, completată în mod obligatoriu cu număr de înregistrare şi data eliberării de la asociaţia de proprietari, nume şi prenume proprietar, adresa apartamentului ce urmează a fi înstrăinat, semnăturile preşedintelui, administratorului sau comisiei de cenzori, ştampila asociaţiei, copie - lista cotelor de întreţinere, ştampilată şi semnată; copie chitanţa cu care s-a achitat suma înscrisă în lista de întreţinere şi, după caz, restanţa. Mai multe informaţii pot fi obţinute de la Biroul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari, telefon 318.01.39.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite