Proiect imobiliar pentru zona Baicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul sectorului 2, Neculai Onţanu, a semnat Certificatul de Urbanism pentru construirea unui ansamblu de locuinţe în strada Râşnov nr. 24, fosta Ziduri între Vii. "Este vorba de încă o

Edilul sectorului 2, Neculai Onţanu, a semnat Certificatul de Urbanism pentru construirea unui ansamblu de locuinţe în strada Râşnov nr. 24, fosta Ziduri între Vii.
"Este vorba de încă o investiţie privată ce va fi ridicată pe locul fostei Fabrici de Casete, Radio şi Televizoare, de la intersecţia străzilor Râşnov şi Paharnicul Turtulea", a precizat Onţanu. În locul fabricii şi a construcţiilor ce vor fi dezafectate se va construi un complex ce va cuprinde nu numai un ansamblu de locuinţe, ci şi spaţii comerciale moderne. Potrivit documentaţiei depuse la Primăria Sectorului 2, pe terenul în suprafaţă de 11577.371 mp se va construi un ansamblu cu regim de înălţime 2S+P+14E. Ansamblul Dinu Vintilă, cu 482 apartamente şi 805 locuri de parcare, Ansamblul Planorama cu 1.120 apartamente şi 1.120 locuri de parcare, şi Complexul rezidenţial Emerald Residences din strada Tuzla, cu 281 de apartamente şi 402 locuri de parcare, sunt alte proiecte demarate în cursul acestui an.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite