Profesorul de la Jean Monnet, acuzat că a făcut sex cu o elevă minoră, va fi eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Octavian Vişan, profesorul de sport de la Jean Monnet care a fost acuzat de o elevă de a sa că ar fi violat-o, va fi cercetat în libertate.

Instanţa a decis că Dan Octavian Vişan, profesorul de sport de la Jean Monnet, nu reprezină un pericol social şi va fi judecat în stare de libertate. Mandatul de arestare al dascălului expiră sâmbătă, 17 decembrie, însă există posibilitatea ca acesta să fie eliberat mai devreme.

"Dan Octavian Vişan va fi cercetat în libertate iar recursul se va judeca peste trei zile. Clientul meu va fi eliberat când îi expiră mandatul de arestare preventivă, respectiv sâmbătă, 17 decembrie", a explicat pentru bucuresti.adevarul.ro Daniel Ionaşcu, avocatul profesorului de la Jean Monnet. Dascălul a fost trimis azi dimineaţă în judecată, pentru ca instanţa să decidă dacă acesta va fi eliberat sau nu. 

Au făcut sex de mai multe ori

Avocatul a mai adăugat şi că acuzaţiile profesorului de sport sunt relaţii sexuale cu minori şi viol. Daniel Ionaşcu susţine, însă, că nu a fost vorba de acest lucru, întrucât cei doi nu s-au aflat la primul act sexual. „Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că a fost viol“, a spus avocatul. Acesta a explicat că în timpul excursiei de la Predeal, profesorul de sport Dan Octavian Vişan a mai întreţinut încă două relaţii sexuale cu eleva sa, Oana. 

Profu‘, cu psihicul la pământ

Dan Octavian Vişan a fost reţinut în arest pentru o perioadă preventivă de 29 de zile, cu acuzaţia de reaţii sexuale cu minori, în data de 18 noiembrie 2011.

Profesorul Dan Octavian Vişan, de la Liceul „Jean Monnet“, a venit alături de tatăl său în faţa judecătorilor

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Dan Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti, în data de 18 noiembrie!

Chiar dacă profesorul de sport a fost afectat psihic, acesta s-a adaptat condiţiilor din închisoare şi chiar a colaborat cu oamenii legii. „Clientul meu s-a obişnuit cu mediul din arest, însă este foarte afectat din cauza ruşinii pe care i-a adus-o acest caz“, a spus Ionaşcu.

Citeşte şi:


EXCLUSIV Avocatul profesorului de la Jean Monnet: „Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că este viol“


Elevul reţinut de poliţie din cancelaria liceului de fiţe Jean Monnet este fiul unui consilier PDL


Olimpicii de la „Jean Monnet” reneagă fițoșii liceului

Avocaţii din scandalul sexual de la „Jean Monnet“ s-au insultat în faţa procurorilor. Paula Iacob: „Sunt o proastă!“. Cristian Sârbu: „Asta ştim deja!“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite