Proba practică a examenului auto va avea loc în altă parte din cauza lucrărilor la Magistrala 5 de metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locul de desfăşurare a probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere va fi modificat începând cu data de 21 mai, a anunţat Prefectura Capitalei.

Decizia a fost luată din cauza lucrărilor la Magistrala 5 de metrou, a aglomerării de trafic şi ca urmare a recomandărilor Poliţiei Rutiere.

Astfel, începând cu data de 21 mai, locul de plecare la proba practică a examenului de obţinere a permisului de conducere nu va mai fi în cartierul Drumul Taberei - Piaţa Moghioroş, ci în cartierul Bucureştii Noi, în zona fostului Teatru Masca. Locul de plecare Piaţa Libertăţii - zona Parcul Carol rămâne valabil.

Totodată, începând cu 21 mai, pentru examinarea la categoriile C1, C, CE, C1E şi D1, D, DE, D1E va fi folosit doar punctul de plecare Piaţa Libertăţii. Ora de începere a probei practice va fi 7.30 pentru Bucureştii Noi şi 8.00 pentru Piaţa Libertăţii.

Persoanele planificate pentru susţinerea probei practice la date ulterioare zilei de 21 mai se vor prezenta direct la noul loc de plecare, la ora precizată, nefiind necesar să se replanifice.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite