VIDEO Băgat după gratii după ce a încercat să iasă din ţară cu un aparat de falsificat carduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv astăzi, pentru 29 de zile, după ce a fost prins, săptămâna trecută, pe Aeroportul Băneasa din Capitală, având asupra sa dispozitive de copiat carduri.

Aparatele erau confecţionate artizanal. De asemenea, bărbatul avea asupra sa 200 de cartele.
La data de 30 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Transporturi Aeriene – Aeroportul Băneasa Aurel Vlaicu, l-au depistat tânărul originar din Târgovişte, în timp ce încerca să părăsească ţara, cu destinaţia Roma.

El avea în haine şi în bagaje dispozitive electronice de copiat carduri confecţionate artizanal, acumulatori pentru acestea, dispozitive de copiat codul de securitate pin la bancomat, două laptopuri, cabluri de conectare a dispozitivelor la calculator, diferite scule şi 223 de cartele PVC cu bandă magnetică.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti s-a stabilit că 80 dintre cele 223 de blankuri erau falsificate, pe banda magnetică a acestora fiind inscripţionate date şi informaţii cu privire la numere de conturi bancare emise de bănci din străinătate.

Dâmboviţeanul este cercetat penal pentru deţinerea instrumentelor de plată electronică falsificate, în vederea punerii în circulaţie şi deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică.

Tânărul a fost prezentat Tribunalului Bucureşti, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite