Primul dozator de lapte proaspăt din centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu trei zile a fost montat primul aparat de lapte proaspăt în centrul Bucureştiului, în magazinul „Ungra Delicatesuri“ din zona Unirii. Nici bine nu l-a pus în funcţiune, că patronul magazinului a văzut deja  primele rezultate. „Am avut peste 100 de clienţi în prima zi. Lumea e foarte încântată pentru că are încredere în modalitatea de producere şi în calitatea laptelui“, a spus Mihai Ciocan, proprietarul

Laptele este adus de la Ferma din Pantelimon, unde era instalat un astfel de aparat din primăvara trecută. Modalitatea de producere este la standarde europene - laptele este muls prin nişte conducte etanşe şi este depozitat în recipiente speciale. De aici, este transferat în recipiente care sunt transportate la temperaturi scăzute şi montate direct în dozator.

În urmă cu trei zile a fost montat primul aparat de lapte proaspăt în centrul Bucureştiului, în magazinul „Ungra Delicatesuri“ din zona Unirii.
Nici bine nu l-a pus în funcţiune, că patronul magazinului a văzut deja  primele rezultate. „Am avut peste 100 de clienţi în prima zi. Lumea e foarte încântată pentru că are încredere în modalitatea de producere şi în calitatea laptelui“, a spus Mihai Ciocan, proprietarul „Ungra Delicatesuri“.

3 lei costă un litru de lapte proaspăt
Un litru de lapte costă 3 lei iar doritorii pot cumpăra şi o sticlă de plastic la un leu. în care să-l transporte. Proprietarul gospodăriei agricole, Sorin Petcu, a luat hotărârea de a se extinde şi în oraş pentru că foarte mulţi bucureşteni au fost încântaţi să cumpere laptele „de la ugerul vacii“.

“Avem câteva mii de persoane care cumpără de la fermă petru că laptele este de calitate, are peste 3,7% grăsime. Pentru a nu mai fi nevoiţi să vină până în Pantelimon am decis să deschidem în mai multe zone din Bucureşti”, a declarat Sorin Petcu, pentru ziarul „Adevărul de Seară“.

El a adăugat că nu există riscul ca laptele să se strice deoarece este schimbat în fiecare dimineaţă şi este ţinut la temperaturi scăzute, de două, trei grade Celsius.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite