Primarul din Voluntari vrea nuntă cu Gabi Firea în octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Florentin Pandele se căsătoreşte până în postul Crăciunului cu vedeta de televiziune, Gabriela Vrânceanu Firea, susţin apropiaţii primarului.

Citiţi şi

Pandele: "Da, o iubesc şi am cerut-o în căsătorie!"

Edilul din Voluntari a pus deja la punct toate planurile căsătoriei sale cu jurnalista, însă refuză să dea mai multe amănunte din superstiţie.

„Până în iarnă, primarul şi Gabriela Firea se căsătoresc. Şi cum octombrie este cea mai frumoasă lună pentru nunţi... mă înţelegeţi...", a declarat, în exclusivitate pentru "Click!", purtătorul de cuvânt al lui Pandele, Dan Răşică.

Potrivit acestuia, edilul nu vrea doar să se cunune la ofiţerul stării civile, ci şi în faţa lui Dumnezeu.

„Nunta o să se ţină la o biserică undeva pe lângă Ploieşti. Domnul primar e un om cu frica lui Dumnezeu şi are şi nişte motive sentimentale pentru care vrea să facă nunta acolo. Are o legătură de suflet cu lăcaşul respectiv", a mai precizat Răşică.

Mâna dreaptă a lui Pandele a refuzat să ofere mai multe detalii legate de începutul idilei şefului său cu vedeta tv, motivând că „acesta este mult prea bărbat ca să ofere astfel de informaţii".

Primarul comunei Voluntari, Costel Pandele (49 de ani), şi-a declarat, ieri, public, iubirea pe care i-o poartă vedetei. "Am cerut-o în căsătorie pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea! O femeie pe care o iubesc şi o respect foarte mult!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite