Primarul Oprescu vrea să vândă peste 1.000 de cabinete medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La propunerea primarului general Sorin Oprescu, Comisia de Sănătate şi Protecţie Socială a întocmit un proiect referitor la vânzarea cabinetelor medicale din Bucureşti. Mâine, în

La propunerea primarului general Sorin Oprescu, Comisia de Sănătate şi Protecţie Socială a întocmit un proiect referitor la vânzarea cabinetelor medicale din Bucureşti.

Mâine, în cadrul şedinţei Consilului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), consilierii vor vota sau nu proiectul de hotărâre prin care medicii ce îşi desfăşoară în prezent activitatea în aceste spaţii le pot cumpăra.

"Întâi se va organiza o licitaţie pentru găsirea unui evaluator care să stabilească preţul pe metrul pătrat al spaţiilor, apoi chiriaşii din prezent pot cumpăra cabinetele.

Nu se va schimba destinaţia acestor spaţii, iar viitorii proprietari pot plăti în rate, prima rată acoperind 15% din sumă", a explicat consilierul general Vasile Gherasim, preşedintele Comisiei de Sănătate şi Protecţie Socială din cadrul CGMB. El a adăugat că cele 1.000 de cabinete au între 16 şi 400 mp.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite