Primăria Capitalei vrea să construiască toalete publice în zonele intens circulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe toalete publice vor fi construite în zonele cu trafic pietonal intens din Capitală, iar proiectul va costa 67.500 de lei

Firma care se va ocupa de arhitectură şi consultanţă în acest proiect a fost desemnată deja prin licitaţie publică.

Primăria Bucureşti a lansat, în septembrie, un anunţ de licitaţie pentru cumpărarea de servicii pentru studiul de fezabilitate în cadrul proiectului privind construcţia de toalete publice subterane în puncte cu trafic pietonal intens din Capitală.

Potrivit caietului de sarcini, proiectantul va elabora în primă fază “un proiect pilot privind construirea unui număr de 20 toalete publice amplasate la capetele de linii R.A.T.B., precum şi zone cu trafic pietonal intens”, iar în faza a doua “va propune încă un număr de 30 de amplasamente aparţinând municipalităţii unde există de asemenea trafic pietonal intens”.

La licitatie au participat trei firme, iar cea câştigătoare a fost ISPE SA, din Bucureşti. Aceasta va oferi servicii de arhitectură, de inginerie, de proiectare urbanistică şi peisagistică, precum şi consultanţă tehnică şi ştiinţifică sau analize tehnice. Preţul final a fost de 67.500 de lei, fără TVA. Iniţial, investiţia a fost estimată la 150.000 de lei, fără TVA.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite