Primăria Capitalei s-a mutat în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luni, bucureştenii care au ceva de rezolvat la Primăria Capitalei nu-i vor mai găsi pe funcţionari la sediul din Bulevardul Regina Elisabeta, ci la un sediu nou şi modern de pe Splaiul Independenţei, nr 291-293.

Ieri şi astăzi, salariaţii instituţiei s-au mutat cu mobilă şi dosare în noua casă. Cei mai mulţi dintre ei îşi cărau singuri calculatoarele şi aparatura din vechiile birouri de la fostul sediu din Bulevardul Regina Elisabeta.

În noul sediu al Primăriei Capitalei va funcţiona Biroul unic pentru cetăţeni, precum şi alte 20 de birouri pentru relaţia cu publicul, pe fiecare domeniu de activitate. Astăzi, programul de lucru cu publicul a fost suspendat, iar cei care au venit cu probleme de rezolvat au făcut cale întoarsă. Pentru noul sediu, care are aproximativ 13.000 mp, municipalitatea va plăti o chirie de aproximativ 2,7 milioane de euro pe an.

Bucureştenii care vor dori să ajungă la noul sediu al Primăriei Capitalei cu mijloacele de transport în comun au două soluţii. Ei pot să meargă cu metroul până la staţia Grozăveşti sau să meargă cu autobuzul de pe linia specială 607. Autobuzul face legătura între Piaţa Operei şi Semănătoarea Poarta 2 şi a fost pus special pentru a ajuta cetăţenii, dar şi pentru ca funcţionarii primăriei să ajungă mai uşor la serviciu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite