Primăria plăteşte branşarea interioară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a convocat, ieri după-amiază, "în regim de îndată", după cum a spus edilul, pe consilieri ca să le ceară rectificarea de buget local pe 2005 şi

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a convocat, ieri după-amiază, "în regim de îndată", după cum a spus edilul, pe consilieri ca să le ceară rectificarea de buget local pe 2005 şi transferarea a 10 miliarde de lei vechi de la Direcţia de Investiţii la cea de Ajutor social. În ciuda protestelor unor consilieri, care nu au acceptat ca înlocuitorii sectorului 5 să plătească ceea ce alţii au furat, Vanghelie a precizat că în baza Legii 416, el îi va ajuta pe locuitorii din zona Zeţari-Zăbrăuţi cu plata branşării în interiorul blocului către RENEL. "Datoriile nu le-a plătit Becali, ci au fost şterse, iar noi vom mai contribui la branşarea şi către RADET a celor cinci blocuri", a explicat edilul de la sectorul 5.
Preşedintele Asociaţiei celor cinci blocuri care au fost debranşate la începutul săptămânii de la reţeaua de curent electric, Teodor Boboleanu, care a recunoscut că "într-adevăr am furat, dar nu ne-a întrebat nimeni de unde". Iritat de politizarea evenimentului din cartierul Ferentari, Marian Vanghelie a spus că reprezentanţii puterii pot să se ducă dracului sau să mai citească nişte "almanahe".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite