Prima velo-competiţie din Bucureşti, în campusul Politehnicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de mersul pe bicicletă sunt aşteptaţi sâmbătă la prima velo-competiţie din Capitală, care va avea loc în campusul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi care este organizată în cadrul proiectului Turul Bucureştiului pe Bicicletă (TBB) de 7Advertising.

Prima probă a competiţiei va începe la ora 11.00 şi va consta în parcurgerea pe aleile din campus a unui traseu de 20 de kilometri pentru bărbaţi (opt ture a câte 2,5 kilometri) şi a unuia de 15 kilometri pentru femei (şase ture de câte 2,5 kilometri).

După ce toată lumea va termina prima probă a competiţiei, vor urma celelalte probe obligatorii din concurs: probele de jaloane, forţă, îndemânare pe bicicletă şi probe de cunoaştere a bicicletei şi a legislaţiei.

La fiecare probă participanţii vor primi un număr de puncte în funcţie de rezultatul obţinut. Toate persoanele înscrise trebuie să participe şi să finalizeze toate probele competiţiei, pentru a avea şansa de a intra în tura finală. Primii 30 de participanţi la ambele categorii, feminin şi masculin, în funcţie de numărul de puncte obţinute la sfârşitul probelor obligatorii, vor intra în proba finală, o tură de 2,5 de kilometri în urma căreia se stabilesc primii trei câştigători.

Înainte de tura finală va fi realizat un concurs de ştafetă. Acesta este format din şase ture a câte un kilometru. Echipa trebuie să fie formată din trei persoane, din care minim o persoană de sex feminin. Fiecare persoană va trebui să parcurgă două ture. Înscrierile se fac în ziua respectivă.

Înscrierile pot fi făcute între orele 11.00 şi 19.30 la magazinul BikesPlanet din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 8A, sector 6, şi online pe site-ul www.7advertising.ro. Ultima zi de înscrieri este 6 iunie. Taxa de înscriere este de zece lei de persoană. Pe 9 iunie, cei înscrişi sunt aşteptaţi la ora 10.00 pentru a-şi ridica numerele de concurs şi pentru a recunoaşte traseul.

Ocupanţii primului loc la cele două categorii ale competiţiei vor primi Cupa TBB. Vor mai fi oferite şi alte premii de către partenerii organizatorilor.

Competiţia va avea loc lângă Rectoratul Universităţii Politehnice din Bucureşti.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite