Prima şcoală unde se învaţă pilitul unghiilor la standarde internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolventele "Nailand" au diplome recunoscute peste tot în lume

căutaţi la noi în ţară - potrivit trainerilor.

Un tehnician de unghii poate câştiga 1.000 de euro pe lună
şcoala de manichiură-pedichiură "Nailand" din Bucureşti este recunoscută internaţional şi acreditată la Ministerul Muncii. Cei sau cele care termină cursurile ajung să câştige sume "frumuşele". "Fetele pot câştiga până la 1.000 de euro pe lună", spune Dorina Codreş, chief-trainer.
După ce se înscriu şi achită taxa, fetele primesc cursuri tipărite, dar şi produse şi instrumente pe care le pot apoi păstra. Teoria durează 35 de zile, iar practica - 30 de zile şi se învaţă direct în saloane. "După primele zile se lucrează pe modele vii, ca elevele să înveţe morfologii diferite de unghii", spune chief-trainerul. La finalul orelor se dă testul pentru obţinerea atestatului, cu o comisie de la Ministerul Muncii (partea de manichiură-pedichiură). "După care există aceste specializări de tehnician de unghii recunoscute în orice ţară din lume", adaugă Dorina.

Lecţii despre proteze şi extensii de unghii
La şcoală, elevele învaţă de la cele mai elementare noţiuni până la tehnici de extensie a unghiilor, protecţii pe unghia naturală. "Învaţă structuri de unghii, texturi de creme şi material, ca să poate recomanda unei cliente tipul de aplicaţie ideală", explică Dorina Codreş. Toate aceste noţiuni le vor fi utile mai târziu, pentru că cele care termină şcoala "sunt fete de cel puţin 7 milioane din prima lună", se laudă chief-trainerul. Înscrierile la şcoala Nailand se fac la telefon 211.80.95

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite