Bucureşti: Prima seară de festival este elektro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sensor, Şuie Paparude, The Crystal Method şi Chicane urcă diseară pe scena Tubor Green Fest. Distracţia începe la ora 16.00, cu o sesiune de încălzire, după care trupele urcă pe scenă. Finalul va fi „Silent Disco“ şi îi aparţine lui DJ Gojira.

Gongul care anunţă începerea Tuborg Green Fest bate la ora 16.00. Bucureştenii care vor fi prezenţi în spaţiul special amenajat din Parcul Izvor vor avea parte de o seară în care va predomina ritmul elektro.

După mai bine de o oră de încălzire (warm up) şi o mică pauză, la ora 18.00 urcă pe scenă trupa Sensor. Ei vor fi urmaţi de băieţii de la Şuie Paparude, cei doi DJ de la The Crystal Method. Punctul culminant al serii va fi susţinută de Chicane.

Pentru că seara nu se poate termina înainte d emiezul nopţii, între orele 23.00 şi 2.00, publicul îl va putea asculta, cu căştile pe urechi, la Silent Disco, pe DJ Gojira.

Sensor, specialişti în acustică
Trupa Sensor este compusă din Paul Ilea (producător, electronics, percuţie şi vocal) şi Alexandru Negra (percuţie şi clarinet). Stilul lor este unul compus, în care recunoşti influenţe de electronic, acustic şi new jazz.

Au scos albumele: „Lands - Distant Voices (2002), „E-volution“ (2004) şi „Sensous Mood“ (2008).


Şuie Paparude, veteranii new wave
Grupul Şuie Paparude s-a format în toamna anului 1993 în Club A. Actualmente trupa este formată din Mihai Dobre, Mihai Câmpineanu şi Alexe Marius Andrei.

Au scos albumele: „Şuie Paparude“ (1995), „Salvează-te“ (1997), „Musca“ (1998), „Urban“ (2000), „Atac la persoane“ (2003), „Scandalos“ (2005) şi „A fost odată“(2008).


Electronic, cu The Crystal Method
The Crystal Method este un duo american format din DJ-ii Ken Jordan şi Scott Kirkland, ambii născuţi în Las Vegas.

Trupa este cunoscută pentru seturile live şi pentru că au produs multe melodii pentru coloana sonoră a mai multor filme, show-uri TV şi jocuri video. Numele trupei este, de fapt, o referire la un drog: metamfetamina.
 

Chicane, trupa „regală“ de la Ibiza
DJ-ul englez Nick Bracegirdle, cunoscut sub numele de „Chicane“, este fondatorul trupei cu acelaşi nume.

Englezul este specialist în house şi trance, cântă la sintetizator, pian şi chitară clasică. Trupa sa este formată, în acest moment, din Nick Bracegirdle, Carl Holt, Mark Pusey, Simon Small, Natasha Brocklebanks şi Andrews.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite