Prima călătorie cu metroul până în comuna Căţelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centură, care se deschide astăzi pentru public, va lega Capitala de localitatea ilfoveană Căţelu. Ultima staţie de metrou, Linia de Centură, se

Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centură, care se deschide astăzi pentru public, va lega Capitala de localitatea ilfoveană Căţelu. Ultima staţie de metrou, Linia de Centură, se află la intersecţia bulevardului Theodor Pallady cu strada Libertăţii din comuna Căţelu.

Mai mult, deplasarea cu metroul de la vestul la estul Capitalei înseamnă o economie de cel puţin două ore, în condiţiile în care cu mijloacele de transport în comun la suprafaţă aceeaşi distanţă este acoperită chiar şi în trei ore.

Directorul de comunicare al Metrorex, Mariana Petre, a precizat pentru „Adevărul” că din nordul Capitalei, staţie terminus Pipera, până la Linia de Centură, staţie inaugurată oficial astăzi, se fac, în medie, 35 de minute.

Noul tronson de metrou inaugurat oficial ieri are o lungime de aproape cinci kilometri şi patru staţii: Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie 1918, Policolor şi Linia de Centură.

Acesta acoperă cartierele Titan, Grigorescu, Sălăjan, Ozana şi platforma industrială Policolor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite