Prezentatorul Acasă TV, Cabral Ibacka, este acuzat de un tânăr că l-a bătut cu o lesă: realizatorul s-a enervat după ce a fost muşcat de dobermanul victimei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, Cabral a depus plângere la Secţia 1 susţinând că un câine doberman l-a muşcat de piciorul stâng, în timp ce se afla în parcul Bordei. Proprietarul câinelui a depus şi el plângere la aceeaşi secţie de Poliţie, susţinând că a încasat-o rău de tot de la vedeta Acasă TV.

Din informaţiile strânse până acum de oamenii legii, rezultă că între Cabral şi stăpânul câinelui, Raul, un prahovean în vârstă de 32 de ani, a izbucnit un conflict fizic după ce vedeta TV a fost atacată de dobermanul său. Realizatorul TV l-a lovit, de mai multe ori, pe oponeutul său.

Potrivit reporterilor de la CANCAN, Cabral a ieşit în weekend la plimbare cu fosta sa soţie Luana, fiica lor Inoke, şi ciobănescul german Pit, câinele său. După ce le-a condus pe fete la locul de joacă pentru copii, Cabral a dat drumul câinelui în ţarc, cu botniţa pusă. Pit s-a încăierat cu un doberman iar Cabral a inceput sa-i loveasca pe amândoi cu o lesă pentru a-i despărţi. Potrivit lui Raul, realizatorul TV a început apoi să dea în el, cuprins de furie. „Lesa avea la un capăt o carabină mare, din metal. M-a lovit cu ea unde a apucat, apoi m-a pus jos şi mi-a dat şi cu piciorul în spate de mai multe ori. M-a călcat în picioare", a declarat acesta, pentru CANCAN.

„Participanţii la conflict s-au deplasat la Sediul Secţiei 1 Poliţie şi au depus plângeri unul faţă de celălalt pentru faptele mai sus menţionate, iar în declaraţii au menţionat faptul că se vor deplasa la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru obţinerea certificatelor medico-legale“, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a adăugat că cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, precum şi pentru prevederile O.U.G. Nr.55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite