Preţurile caselor din Bucureşti, ca acum patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai ieftină locuinţă prezentată la Târgul Imobiliar Naţional tIMOn este o garsonieră la preţul de 21.500de euro în Mogoşoaia. Dezvoltatorii au adus în jur de 2.000 de oferte de locuinţe, reduceri de preţuri şi TVA, dar şi bonusuri.

Ediţia de iarnă a Târgului Imobiliar Naţional tIMOn, care se desfăşoară la Afi Palace Cotroceni, a adus oferte cu preţuri pentru garsoniere şi apartamete aproape asemănătoare cu cele de acum patru ani. Chiar dacă bucureştenii nu s-au înghesuit în primele două zile ale târgului, dezvoltatorii îi aşteaptă şi în weekend cu la fel de multe oferte.

De exemplu, cea mai ieftină locuiţă promovată este o garsonieră de 43 de metri pătraţi din Mogoşoaia. Preţul acesteia este de 21.500 de euro şi se află în ansamblul Casa Felice care cuprinde şapte blocuri a căror construcţie urmează să fie finalizată în martie 2011.

Apartament la 52.000 de euro

De asemenea, cel mai ieftin apartament cu două camere este oferit de Be Igloo în zona Titan şi costă 52.000 de euro, cu un TVA de 5%. „Toate apartamentele pe care le oferim sunt finalizate, cu bucătării mobilate şi utilate, acesta fiind bonusul. Mai avem în Militari un apartament care de la 94.000 de euro plus TVA de 24% a fost redus la 88.000 de euro plus un TVA de 5%“, a explicat un reprezentant al companiei Be Igloo.

De asemenea, şi Domus Stil aduce o ofertă. „Un apartamet cu patru camere costă 99.500 de euro, dacă clientul plăteşte suma integral“, spun reprezentaţii.

Duplex la 420.000 de euro
De cealaltă parte, cea mai scumpă locuinţă prezentată la târg este un duplex în cartierul Primăverii. Acesta costa 450.000 de euro, însă cei care au bani îl pot achiziţiona zilele acestea de la târg cu o reducere de 30.000 de euro.
Dezvoltatorii imobiliari oferă reduceri valabile doar în perioada evenimentului, dar şi discounturi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru locuinţele situate în Bucureşti şi în zonele limitrofe. 

Pe lângă reduceri şi bonusuri, cei care au de gând să-şi ia o casă şi sunt studenţi, vor fi scutiţi de TVA. De exemplu, preţul unei garsoniere în ansamblul Quadra 2, din zona Politehnica, este de 39.000 de euro. În ansamblul Confort City, garsonierele pot fi achiziţionate de la preţuri începând cu 39.500 de euro plus TVA, iar apartamentele cu două camere, la 45.000 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite