Bucureşti: Start la Gala Premiilor în Educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierile în competiţia naţională Gala Premiilor in Educatie, organizată de Fundaţia “Dinu Patriciu”, au început pe website-ul www.premiileineducatie.ro.

Concursul se adresează şi organizaţiilor neguvernamentale şi instituţiilor de învăţământ de stat sau private, care au derulat proiecte în anul şcolar/universitar precedent, contribuind astfel la îmbunătăţirea sistemului educaţional din România.

Nominalizările pot fi făcute prin autopropunere de către organizatorul principal sau de către oricare altă persoană care poate proba informaţiile prezente în formularul de înscriere.

Înscrierea presupune trei etape: selectarea categoriei şi a secţiunii de competiţie, verificarea criteriilor de eligibilitate şi completarea on-line a formularului. Printre secţiuni se numără: Profesorul anului pentru învăţământul preuniversitar, Elevul anului pentru gimnaziu şi liceu, Şcoala anului pentru instituţii de stat sau private, Cercetătorul anului, Cel mai bun proiect educaţional şi ONG-ul anului în domeniul educaţiei.

 “Gala Premiilor in Educaţie este un proiect lansat cu scopul de a identifica, promova şi premia bunele practici în domeniul educaţiei. De aceea îi incurajăm pe toţi cei care ştiu o persoană, o instituţie de învăţământ, un ONG sau un proiect în domeniul educaţiei, care merită premiat, să facă nominalizările pe website-ul concursului”, a spus Tincuţa Baltag, directorul general al Fundaţiei.

Perioada pentru înscrierea nominalizărilor, pentru toate categoriile este 27 septembrie. Juriul va analiza, va evalua şi va decide câştigătorii competiţiei, după criterii referitoare la relevanţă, eficienţă şi eficacitate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite