Competiţia de snowboarding "Dew Tour 2011" are loc astăzi în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul va avea trei etape, dintre care una în Bucureşti şi două în staţiunile Predeal şi Sinaia.

Pasionaţii de sporturi extreme din România sunt așteptați, astăzi,  în Parcul Tineretului din Capitală la competiția de snowboarding care se desfășoară sub sloganul "Du-ţi placa acolo unde îi este locul".

Organizatorii au anunțat că pentru acest concurs va fi amenajat un snowpark chiar în Parcul Tineretului. 

Noile elemente şi probe le vor oferi riderilor şansa să îşi depăşească barierele şi să se întreacă în trickuri spectaculoase. Publicul este invitat să urmărească spectacolul plin de adrenalină oferit de rideri şi să faca primii paşi pe placă cu ajutorul unui instrument de antrenament pentru rideri, indoboardul.
Pentru etapele următoare, Dew Tour se mută la Predeal, pe 19 februarie şi la Sinaia, pe 5 martie. Cea de-a doua etapă este înscrisă în circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atât riderilor începători, cât şi celor profesionişti.

Organizatorii mai spun că vor fi acordate premii considerabile, iar concurenții se pot califica la o altă etapă superioară Ticket To Ride Tour, dedicată concurenţilor profesionişti.

Punctele adunate îi aduc pe participanţi mai aproape de titlul de Campion Mondial la Snowboarding. Ultima etapă, de la Sinaia are un format de concurs foarte motivant: riderii vor fi împărţiţi în două grupe, una de începători şi una de profesionişti.

Concursul se va desfăşura astfel: participanţii din fiecare grupă vor concura unul contra unu, fiecare probă este eliminatorie, stabilind cine rămâne sau cine îşi duce placa acasă.

Premiile totale oferite în cadrul Dew Tour sunt de 7.500 de euro.

Programul de astăzi Dew Tour din Parcul Tineretului București:
11:00 - 12:30 - Inscrieri si Antrenamente
12:30 - 14:00 - Calificari
14:30 - 15:30 - Concurs
15:30 - 16:30 - Highest Ollie Contest
16:30 - 17:20 - Finala
17:30 - Premiere
22:00 - After Party Club GOBLIN

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite