Bucureşti: Premieră în România : Sună Gratis, la Pagini Aurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin această facilitate se urmăreşte îmbunătăţirea contactelor de business

Orice utilizator va putea să apeleze fără restricţii companiile din paginiaurii.ro, de câte ori doreşte, pentru a putea lua o decizie avantajoasă de cumpărare.

Cu opţiunea Sună Gratis se poate suna nelimitat, gratuit şi rapid pentru a face o comandă la taxi sau pizza, pentru a cere detalii despre produse şi servicii, pentru a face o programare la doctor, sau la un service auto, sau a pentru a cere o ofertă de la un potenţial furnizor etc.

Toate costurile vor fi suportate de Pagini Aurii.

Opţiunea Sună Gratis este valabilă doar pe site-ul motorului de căutare www.paginiaurii, gratuit, rapid şi imediat.

Mod de utilizare

Sună Gratis funcţionează extrem de simplu.

După selectarea unei companii client paginiaurii.ro, orice vizitator al paginiaurii.ro poate da click pe butonul „Sună Gratis” fie din pagina de rezultate, fie din cea de detalii a companiei respective.

Va apărea o fereastră în care îşi va introduce numărul de telefon (fix sau mobil) precum şi perioada de timp în care doreşte să fie sunat (imediat, într-un minut, în 3/5 minute), apoi va apăsa butonul „Sună-mă”.

În timpul solicitat, un robot va suna simultan şi vizitatorul şi clientul Pagini Aurii şi îi va pune în legătură telefonică.

Motorul de căutare paginiaurii.ro este o platformă de publicitate eficientă, ce oferă multe alte avantaje clienţilor şi utilizatorilor săi: publicitate targetată, locală (cu anunţuri clasificate pe zone şi domenii de activitate), conţinut bogat, actualizat zilnic, căutarea în limba engleză, localizarea adreselor companiilor pe harţi interactive etc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite