Bucureşti: Premieră „Adevărul“ - colecţia de opere alese Charles Dickens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima serie de autor Charles Dickens va fi expusă, în perioada 17-21 iunie, la standul „Adevărul“ de la Romexpo.

Începând cu 23 iunie, singura colecţie de autor va putea fi găsită şi în librăriile din toată ţara.

Noua „Colecţie Adevărul“ este singura de carte de lux din România care cuprinde serii de autori - opere complete sau opere alese în traduceri noi. Nicio altă casă editorială din România nu a mai  realizat până acum o serie de autor.

Editura Adevărul pune la dispoziţia cititorilor cele mai bune zece titluri din opera lui Charles Dickens, publicate în 15 volume.

Primele zece cărţi din seria de autor „Charles Dickens“ vor fi pe rafturi la expoziţia editurii Adevărul organizată la Romexpo. Printre titlurile care vor fi la standul „Adevărul“ de la Romexpo se numără „David Copperfield“, „Cronicile Clubului Pickwick“, „Timpuri grele“, „Oliver Twist“, „Martin Chuzzlevit“.

„Colind de Crăciun“ cuprinde cinci povestiri celebre, reunite în seria Christmas books. Dintre acestea, „Lupta vieţii“, „Omul bântuit“ şi „Pactul cu fantoma“ sunt traduse pentru prima oară în limba română. Preţul volumelor este cuprins între 50 şi 75 de lei.
 
Alte noutăţi la standul „Adevărul“

Doar în cadrul expoziţiei din faţa Pavilionului Central de la Romexpo puteţi cumpăra în avanpremieră volumele „Frumoasa Adormită” şi „Peter Pan” din colecţia „Disney Classic“. La standul „Adevărul“, vizitatorii pot achiziţiona volumele II şi III din „Winnetou“, cu două săptămâni înainte de apariţie.

De asemenea, cinefilii vor găsi în spaţiul rezervat editurii Adevărul cele mai bune colecţii de filme pe DVD: „Mărgelatu“, „Ardelenii“, „Jandarmii“, „Toma Caragiu“, „Colecţia de filme istorice Sergiu Nicolaescu“ şi „Brigada Diverse“.

Întreaga colecţie „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” va fi la stand pentru toţi iubitorii de literatură.

Astfel, 34 de titluri, printre care „Un yankeu la curtea regelui Arthur“, de Mark Twain, „Ion“, de Liviu Rebreanu, „Cărţile junglei“, de Rudyard Kipling, “Ultimul mohican“, de J. F. Cooper, “Anna Karenina“, de Lev Tolstoi, „Ivanhoe“, de Walter Scott, „Idiotul“ de F. Dostoievski, le veţi găsi la expoziţie.

Începând cu volumul „Accidentul-Oraşul cu salcâmi“, de Mihail Sebastian, cărţile care nu trebuie să lipsească din biblioteci au acum şi ilustraţii sugestive la fiecare 100 de pagini. Acestea sunt realizate de studioul Design Forge.

Pasionaţii de carte vor găsi aici şi „Colecţia Adevărul” cu peste 150 de volume de carte de lux, printre care opere complete James Clavell, Theodor Constantin, Sven Hassel, Mark Twain şi Karl May.


Primele zece titluri din seria Charles Dickens

David Copperfield
Martin Chuzzlewit
Colind de Crăciun
Cronicile Clubului Pickwick
Marile speranţe
Casa umbrelor
Nicholas Nickleby
Poveste despre două oraşe 
Timpuri grele
Oliver Twist

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite