Pregătiri pentru Shakira: canapea umplută cu puf de gâscă, chipsuri și bomboane asortate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt câteva zile până la concertul pe care Shakira îl va susține la București, iar organizatorii se grăbesc să termine pregătirile pentru ca diva columbiană să se simtă “ca acasă”.

Concertul Shakira va avea loc pe 7 mai, în Piața Constituției, iar în deschiderea show-ului pe scenă se vor afla Smiley și Bosquito.

Citește și: Shakira şi Roxette, show-urile lunii mai

Berea româneasă este pe placul artiştilor străini

Organizatorii evenimentului au anunțat că tratamentul de care Shakira se va bucura la București este unul demn de o adevarată vedetă internațională. Cabina îi va fi decorată cu mobilier de colecție, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuțe de cafea din lemn indian, scaune din acelați material și o oglindă marocană. Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune și piersici), micile gustări, chipsuri și bomboane asortate, precum ăi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată și bere românească.

Echipa cu care Shakira va ajunge la București este alcătuită din peste șaptezeci de persoane, printre care se află dansatore, un coregraf, make-up artistul și stilistul personal, precum și un profesor de franceză ce o însoțește la majoritatea concertelor sale.

Organizatorii mai spun că cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, dar și iaurturi naturale, salate (de roșii, castraveți sau ciuperci), și dulciurile: prăjituri de casă, ciocolată neagră și batoane dietetice.

Pregătirile pentru concertul de sâmbătă au intrat deja în linie dreaptă, Piața Constituției fiind închisă în vederea amenajării zonei de concert.

Pentru construirea scenei, echipa de producție a evenimentului a folosit echipament importat din Olanda, transportul acestuia și a echipei necesitând 13 tiruri de mare tonaj și 6 autocare.

Bon Jovi va cânta fără Richie Sambora la Bucureşti. Chitaristul e la dezalcoolizare

În ziua concertului, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 17.00, fie prin Bd. Libertății dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertății dinspre Națiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porți de acces urmând să fie amplasat și un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile. Accesul publicului nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Celor care dețin bilete în sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), le este recomandat să folosească intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc în sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat să folosească intrarea dinspre Bd. Națiunile Unite.




Ultimele bilete pentru concertul de sâmbătă vor putea fi achiziționate de la punctele de vânzare autorizate, precum și de la casa de bilete Biletoo din cadrul Unirea Shopping Center (parter, aripa Călărași), unde până vineri inclusiv se vor găsi bilete în categoriile de preț rămase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A - 180 lei și gazon B - 120 de lei, urmând ca începând de astăzi, 4 mai, și până în ziua concertului, acestea să poată fi achiziționate, în limita disponibilității, și de la casele de bilete amplasate în Piața Constituției, pe fiecare dintre cele două căi principale de acces (Bd. Libertății dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Liberățtii dinspre Natiunile Unite).

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite