FOTOGALERIE Meniu complet la 9 lei, în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CAMPANIE Redeschiderea centrului comercial Vitantis din sectorul 4, ce are loc astăzi, de la ora 10.00, aduce oferte la haine, mâncare, electronice şi mobilier. Una dintre cele mai atractive promoţii este la mâncare: cu 9 lei îţi poţi cumpăra o ciorbă, o friptură cu garnitură, desert şi o băutură.

„Tehnici Esenţiale de Supravieţuire la Shopping“, mottoul campaniei de redeschidere a Vitantis Shopping Center, presupune  reduceri de până la 90% la îmbrăcăminte, mâncare, billiard, electrocasnice şi mobilier. Reprezentanţii complexului comercial din zona Vitan-Bârzeşti susţin că diferenţa de preţ va fi suportată de Vitantis Shopping Center.

kldhqwklqhd

Astfel, până la 24 decembrie, în limita stocului disponibil, vizitatorii vor beneficia de reduceri foarte mari la anumite produse. De pildă, la Fox, un pulover va putea fi cumpărat cu 9,99 de lei, faţă de 89,9 lei, preţul iniţial. Un hanorac este acum 9,99 de lei, de la 99,9 lei. La Skiny, un sutien, care până ieri costa 104,9 lei, este acum 10,49 lei.

hjhjsadk

La restaurantul Treff din incinta centrului comercial, preţul meniului complet pentru o persoană a fost redus de la 23 de lei la 9 lei. Astfel, clienţii pot comanda la acest preţ o ciorbă de legume, de pui sau de burtă, un grătar de pui, porc sau mixt cu salată şi, ca desert, cremă de zahăr ars sau clătite. În acelaşi preţ este inclusă şi băutura, o apă, un suc sau o bere.

image

Şi iubitorilor de biliard li s-a pregătit o surpriză. În Clubul Prestige, o oră de biliard costă de astăzi 1 leu, în condiţiile în care ieri costa 15 lei. La magazinul Toyplex sunt reduceri de 50% la jucării. Astfel, o maşinuţă poate fi cumpărată cu 44,95 lei de la 89,9 lei, un joc de fotbal la 59,5 de la 119 lei.
„De obicei, reducerile sunt după Sărbători, dar sunt surprinsă să văd că pot cumpăra cu 90 la sută mai ieftin şi înainte. Mâine o să vin cu fetiţele şi soţul în magazine“, a spus Adriana, o bucureşteancă în vârstă de 37 de ani.

image

Investiţie de un milion de euro
Reducerile de preţ sunt, potrivit reprezentanţilor Vitantis, atât în favoarea clienţilor, cât şi a magazinelor. „Produsele respective au fost integrate în campanie prin prisma disponibilităţii stocului, a calităţii şi  a atractivităţii preţului. Clientul va cumpăra produsul la preţul de producţie sau de achiziţie, plus TVA. Diferenţa dintre preţul de la raft şi cel cu reducere este suportată de noi“, a declarat ieri directorul comercial al Vitantis Shopping Center,  Iulia Irimia.

jkhkldjhad

Ea a adăugat că etajul întâi al magazinului a fost complet reamenajat, cu produse de ultimă generaţie, iar întreaga investiţie, implicit campania „Tehnici Esenţiale de Supravieţuire la Shopping“, a fost de circa un milion de euro. Vitantis Shopping Center este deschis zilnic, în intervalul orar 10.00-22.00.

Reduceri în Vitantis
Magazin Produs Preţ redus Preţ iniţial
Toyplex  păpuşă-bebe   29,95 lei  59,9 lei
Skiny String Skiny 5,69 lei 56,9 lei
Jolidon Body Jolidon 19,8 lei    99 lei
Gin Tonic jachetă fete 119,5 lei 239 lei
TinaR bluză 15 lei 59 lei
TinaR fustă 15 lei 99 lei
Zvon Cafe cafea 10 lei 1,99 lei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite