Bucureşti: Prăjiturele „cu suflet” pe terasa „La motoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care vor merge mâine pe terasa „La motoare” de la Teatrul Naţional se vor putea delecta cu limonadă şi prăjiturele de casă, pregătite de tineri inimoşi în cadrul proiectului „Paşi către viaţă”.

Sub sloganul „Ţine poveştile copilăriei departe de spital”, proiectul „Paşi către viaţă" are ca scop strângerea de fonduri pentru secţia de oncologie pediatrică a Spitalului Clinic Marie Curie. Manifestarea se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane ce se vor desfăşura în parteneriat cu Lăptăria lui Enache.

Degustaţi şi îi ajtaţi pe micuţii diagnosticaţi cu cancer

Pe toată durata zilei, pe terasa de la etajul patru al Teatrului Naţional, trecătorii vor putea participa la campanie cumpărând limonadă, prăjituri de casă şi jucării, urmând ca fondurile strânse în urma acestei acţiuni să fie donate secţiei de oncologie pediatrică de la Spitalul Marie Currie.

Banii vor fi folosiţi pentru dotarea secţiei de oncologie pediatrică cu o cameră post-operatorie sterilă, cu aer filtrat, cameră de o necesitate maximă care va scădea riscurile unei noi infecţii la copiii abia ieşiţi din operaţie. Organizatorii evenimentului sunt Alpha Events şi Lăptăria lui Enache.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite