EXCLUSIV Povestea puştoaicei care i-a dat tricolorul lui Jon Bon Jovi: "Mi-a sărit inima din piept!" VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra Corina Carlovici (16 ani), elevă la Liceul "Ion Maiorescu" din Giurgiu, s-a pregătit cinci luni pentru concertul de duminică.

Ea şi-a cumpărat un bilet pentru care a plătit 300 de lei,  în zona Golden Circle, dar şi un tricolor. "Încă din luna februarie m-am pregătit. Cred că gestul cu steagul a fost în asentimentul tuturor. Am folosit 10 markere pentru a scrie numele Bon Jovi pe steag", a declarat ea pentru "Adevărul".

FOTOGALERIE BON JOVI Petrecere în stil american cu 50.000 de fani

SHOW-UL ANULUI Jon Bon Jovi, concert de pomină în faţa Casei Poporului

image



Andra a avut noroc la concertul americanilor. <<Când aşteptam la porţi să intrăm, am primit o brăţară argintie. Nu ştiam că este pentru Diamond Circle şi câteva persoane ne-au spus: "Aveţi brăţară pentru Diamond, ce căutaţi în Golden? Aşa am ajuns mai aproape de scenă">>, povesteşte tânăra fericită.

image

Părinţii au lăsat-o cu greu să meargă la concert şi nu a avut o gaşcă. "Am fost singură la concert, dar a fost perfect", a spus tânăra.

"Mi-a sărit inima din piept", spune Andra despre momentul cel mai aplaudat al concertului, când Jon Bon Jovi şi-a pus pe umeri steagul României. "Nu l-am putut recupera pentru că l-a dat altei persoane, dar a fost de-ajuns că l-a luat", a spus emoţionată Andra.

Andra a descoperit muzica celor de la Bon Jovi din 2008 şi de atunci ascultă toate piesele. "Cel mai mult îmi plac It's My Life şi You Give Love a Bad Name", adaugă ea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite