Povestea unui hoţ care a terorizat Pantelimonul. Bărbatul a "curăţat" toate firmele şi magazinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 9 l-au prins, ieri, pe bărbatul de 51 de ani în timp ce fura dintr-o societate comercială din Pantelimon.

Pe parcusul lunilor august şi septembrie, poliţiştii Secţiei 9 au documentat activitatea infracţională a bărbatului, despre care existau informaţii că este autorul unor furturi din societăţi comerciale, având ca mod de operare ,,spargerea peretelui despărţitor’’.

Aseară, cel în cauză a intenţionat să spargă mai multe magazine pe raza sectorului 2, intenţie nematerializată datorită prezenţei cetăţenilor sau personalului de pază, fiind prins de poliţişti în jurul orei 04:40, imediat dupa ce a pătruns într-o societate comercială.

De asemenea, în urma cercetărilor, s-a descoperit că infractorul a mai spart sediul unei firme în luna iunie, atunci când a pătruns în sediul unei societăţi din Şoseaua Panteliom, de unde a sustras suma de 700 de lei. La sfârşitul lunii, de asemenea, prin acelaşi mod de operare, a pătruns într-o altă societate comercială din str. Ritmului, sectorul 2, de unde a sustras mai multe pachete de cafea şi băuturi alcoolice, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.000 de lei.

Prejudiciul total, în valoare de 6.500 de lei, a fost recuperat în proporţie de 40%.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 9, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Suspectul a fost reţinut, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite