EXCLUSIV Povestea cutremurătoare dintre un milionar şi o actriţă. Femeia îşi acuză fostul iubit că i-a răpit copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încâlcite şi pline de scandaluri sunt drumurile milionarilor. O actriţă din Bucureşti îl acuză pe tatăl copilului său, un om de afaceri influent din Craiova, că i-a răpit fetiţa de doi ani după ce ei s-au despărţit. 

Un nou scandal tras la indigo dupa cel al Columbenilor şi soţilor Truică stă să izbucnească. Actriţa Cristina Pîrcălabu (34 ani), fosta iubită a unui afacerist prosper din Craiova, Claudiu Zglobiu, susţine că i-a fost luată fetiţa cu forţa din casă, iar milionarul ar fi intervenit cu banii şi relaţiile lui, pe lângă autorităţi, să i se încredinţeze copilul şi în mod legal. Asta deşi fetiţa ar fi rămas cu traume după ce a mai stat cu tatăl său. “Şocul meu a fost să constat ce tulburări pe plan afectiv are fetiţia mea. Unul dintre semne era că nu mă lasă să mă apropii de alţi copii. Se lovea, mă muşca, muşca alţi copii, mă brutaliza după care mă îmbrăţişa. Am dus-o la psiholog şi la psihiatru, care mi-au zis că are tulburări pe plan afectiv pentru că nu am fost prezentă în viaţa ei”, a povestestit femeia pentru bucuresti.adevarul.ro.

Cei doi s-au despărţit, spune ea, din cauza comportamentului de “milionar celibatar” al fostului ei iubit: cluburi, plecări în strainătate cu alte femei şi mult consum de alcool.

Cristina Pîrcălabru susţine că s-a despărţit de Zglobiu anul trecut, când ea s-a întos în Bucureşti şi s-a angajat ca referent cultural la Uniunea Actorilor de Teatru din România. “Am reînceput activitatea din luna februarie, lucrând ca traducător, cam patru ore pe zi, la o şcolă privată şi la o firmă. Pe 28 martie 2011, însă, Claudiu Zglobiu mi-a luat fetiţa şi a fugit cu ea. Din acel moment, eu nu am mai ştiut nimic de copilul meu timp de două luni!”, susţine femeia.

Proces cu martori inexistenţi

Ulterior, custodia copilului a fost câştigată în instanţă de milionar. Cristina Pîrcălabu spune că motivele pentru care i-a fost luat copilul a fost unul injust şi că iubitul ei a ”jucat murdar”, apelând la martori inexistenţi pe perioada procesului de custodie.

“L-a ajutat în faţa judecătorilor faptul că nu câştigam o sumă colosală şi că mă duceam la masterat o dată pe săptămână. El îşi putea dedica mai mult timp copilului, iar situaţia lui financiară era deosebită. La procesul de Ordonanţă Prezidenţială nu am fost citată. Doamna judecător a considerat că eu nu trebuie să fiu prezentă, încredinţând custodia tatălui, această decizie fiind executorie până la finalizarea recursului. Mi se pare incredibil că nici măcar nu am avut dreptul să mă apăr la o asemenaea decizie. Tatălui fetiţei i s-a permis să aducă mărturii extrajudiciare de la trei bărbaţi, de al căror nume nici macăr nu am auzit”, susţine actriţa.

Contactat de ziarul Adevarul, omul de afaceri Claudiu Zglobiu, cel care deţine firma SC Exflor SA din Craiova, companie cu o cifră de afaceri, în 2011, de peste şapte milione de euro, nu a dorit să comenteze în niciun fel acuzaţiile pe care fosta sa iubită i le aduce.

        

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite